X

Tekelioğlu’ndan transfer açıklaması!

Trabzonspor teknik direktörü sadi tekelioğlu, sakat oyuncuların bulunduğunu belirterek, “bunların eksikliğini ikinci yarı öncesi transferle kapatmak istiyoruz“.

Tekelioğlu’ndan transfer açıklaması!

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 4. maçında Trabzonspor, deplasmanda Adanaspor’u 4-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında konuşan Tekelioğlu, kendileri ve Adanaspor için yedek oyucuları test etme maçı olduğunu kaydederek, “As oyuncular oynamasa da sahadaki oyuncular görevini yaptı. Arka arkaya gelen goller maçı koparmamızı sağladı. Sevindiğimiz taraf sakatsız cezasız gruptan çıkması garantiledik. 18 oyuncunun 10’u Trabzonlu’ydu. Bunlar bizim için önemli artılardı. Adanaspor gerçekten iyi bir takım, genç oyunculardan kurulu. Adana zaten her zaman potansiyeli olan bir futbol kentidir. Buradan her zaman iyi oyuncular çıkmıştır. İnşallah Süper Lig’e çıkabilir. Bu maçların artısı iki takımdaki genç oyuncuların neler yapabileceğini herkes gördü. Bu açıdan kazançlı oldu. Muhammet’e fazla top gelmedi, oyun kurucu değil, bu tür oyunculara top gelmesi lazım, süre alıp tecrübe kazanmaları lazım. Olmadan oldum diyenlerin sonu ortada” dedi.

Turu geçmeyi garantilediklerini de kaydeden Tekelioğlıu, “Kısa bir devre arası oldu. Buraya getirmediğimiz oyuncular oldu, belli sıkıntılarımız var. esmer porno Sakat oyuncular sorunu, geri dönmeyen, cezalı oyuncular var. Bunların eksiğini transferle kapatmak istiyoruz ikinci yarı öncesi” ifadelerini kullandı.

“BU MAÇTAN SONRA TRANSFER DÜŞÜNMÜYORUM”

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Ziraat Türkiye Kupası maçında Trabzonspor’a 4-1 yenilmelerine rağmen oyundan memnun olduğunu belirterek, “Belki bir transfer daha yapabilirdik. Ancak bugünkü maçtan sonra transfer düşünmüyorum. Bence bu takım bizim için yeterli” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İpekoğlu, kupa ve maç için bir iddialarının olmadığını hatırlatarak, “Açıkçası bu maçta bir iddiamız yoktu. Genç arkadaşlarımızın durumunu görmek istedik. Yenilmemize rağmen ortaya konulan oyundan mutluyum. Genç arkadaşların neler yapabileceğini, takıma katkısını görmek açsından kazançlı çıktığımızı düşünüyorum. Hafta sonu oynayacağımız maçtan dolayı yedek kadro ile sahaya çıktı. Yeterli kadro olmadığı için çok fazla yükleme olmasın diye bazı arkadaşları oynatmak zorunda kaldık. Bu maç bizim açımızdan sahadaki arkadaşların ortaya koyduğu futbol açısından değerli oldu. Belki bir transfer daha yapabilirdik. Ancak bugünkü maçtan sonra transfer düşünmüyorum. Bence bu takım bizim için yeterli” diye konuştu.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.