X

Taşseten: ‘4-5 transfer yapacağız’!

Sivasspor asbaşkanı faruk taşseten, devre arasında 4-5 transfer yapacaklarını belirterek, “amacımız ikinci yarıda yapacağımız takviyelerle hak ettiğimiz yerde.

Taşseten: ‘4-5 transfer yapacağız’!

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek’te sürdüren Sivasspor’da, Asbaşkan Faruk Taşseten, İHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Oyun olarak ilk yarıdaki performanstan memnun olduklarını ifade eden Taşseten, “Ama eksikliklerimiz vardı. Üç forvet ile başlamıştık daha sonra talihsiz olaylar nedeniyle forvet olarak eksik bir takımla mücadele ettik. Bazen de forvetsiz oynadık. Bu eksikler için ara transferi bekliyorduk. Gerekli yerlere hocamızın verdiği isimler doğrultusunda çalışmalarımızı yapıp eksiklerimizi tamamlayıp ikinci yarıya iyi bir Sivasspor olarak çıkmak istiyoruz” dedi.

“HAKEM HATALARIYLA PUANLAR KAYBETTİK”
Oyun olarak ligde hak etmedikleri bir yerde olduklarını vurgulayan Taşseten, “Takımda bir takım şeyler olmuş olabilir ama bunun yanında zaman zaman hakem hatalarıyla, yanlışlıklarla puanlar kaybettik. Amacımız ikinci yarıda yapacağımız takviyelerle hak ettiğimiz yerde olmak. Taraftarlarımıza iyi şeyler yaşatmak… Ümit ediyorum bunu yapacağımız transferlerle gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Taşseten, hedeflerinin nokta transfer yapmak olduğunu söyleyerek, 4-5 transfer yapmayı planladıklarını dile getirdi.

“İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRMEMİZ GEREKİYOR”
Taşseten, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini anlatarak, “İyi çalışıyoruz. Arkadaşlarımız da bunun bilincindeler. Bulunduğumuz yeri hak etmediğimizi de biliyorlar. Buradan bir an önce kurtulmak için Betorder de iyi bir hazırlık dönemi geçirmemiz gerekiyor. Herkes bunun bilincinde. O bilinçle daha iyi çalışıyoruz. İnşallah gelen takviyelerle önümüzdeki hafta inşallah gerçek Sivasspor’u bütün kamuoyuna göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

“OKAN BURUK İLE İYİ HAVA YAKALADIK”
Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın geçtiğimiz sezon takıma büyük hizmetleri olduğunu belirten Taşseten, “Ligde tutunmamızı sağladı. Kendisiyle iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Zaman zaman tam iyi giderken sonuçlarda fatura hemen yönetime, başkana veya hocaya kesiliyor. Türk futbolunda bunu görüyoruz. 3-5 tane teknik direktör değiştiren kulüplerimiz var. Okan hoca da iyi, istekli. Ne istediğini bilen bir hoca. Çalışmayı çok seviyor. Onun gelmesi ile birlikte tabii ki değişiklikler olmaya başladı. Her takımda yeni gelen bir hocayla yeni bir hava yakalanır. Performansın yükseldiğini gördük. Sergen hoca ile de iyi futbol oynuyorduk ama talihsizlikler yaşadık. Okan hoca ile 2 galibiyet, 2 beraberlik aldık. İnşallah ikinci yarının başıyla galibiyet serisi yakalayacağız. Sahamızda 9 tane maç yapacağız. Hesaplarımızı iyi yapıyoruz” açıklamasını yaptı. 

MEHMET SELMAN BEKTAŞ – MEHMET ŞİRİN TOPALOĞLU – SABRİ KALKAR 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.