X

Taraftarlar Cavcav’ı protesto edecek!

Gençlerbirliği taraftar dernekleri, yarın saat 10.30’da gençlerbirliği beştepe tesisleri önünde toplanarak başkan ilhan cavcav’ı protesto edecek.

Taraftarlar Cavcav’ı protesto edecek!

İnternet üzerinden organize organize olan Gençlerbirliği Taraftar Dernekleri, yönetim kurulu toplantısı öncesinde Gençlerbirliği Başkanı Cavcav’ı ve yönetim kurulu üyelerini protesto edeceklerini duyurdu.
Sosyal medya üzerinden organize olan Alkaralar, Haydi Gençler, Kara Kızıl, Kardeşler ve Gençlerbirliği Taraftarları Derneği üyeleri, aldıkları ortak kararla Gençlerbirliği Kralbet Kulübü önünde toplanarak Cavcav’ı istifaya davet edeceklerini duyurdu. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın son yıllardaki transfer hataları ve teknik adamlar konusundaki davranışları nedeniyle yapılacak protesto da, taraftarların yönetim kurulu üyelerine çağrıda bulunarak Cavcav’ın yetkilerinin elinden alınmasını isteyecekleri bilgisi edinildi.  

İLKER TURAK
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.