X

Stefanoz Dedas: ‘Çok iyi savunma yaptık’!

Royal halı gaziantep başantrenörü, södertalje kings galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada çok iyi savunma yaparak güzel bir galibiyet aldıklarını.

Stefanoz Dedas: ‘Çok iyi savunma yaptık’!

FIBA Avrupa Kupası 2. Tur U Grubu’nun üçüncü maçında Royal Halı Gaziantep, kendi evinde ağırladığı Södertalje Kings’i 76-56 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın koçu açıklamalarda bulundu.
Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Stefanoz Dedas, çok zor bir maç oynadıklarını belirterek, “35 dakika boyunca çok iyi savunma yaptık. İlk yarıda hücumda pek bir şey yapamadık. İkinci yarıda doğru oyuncularla tempoyu arttırdık. Maçın sonunda da güzel bir Betmoon farkla kazandık. FIBA Eurocup kısa bir organizasyon ve kazanmak çok önemli. Haftaya oynayacağımız maça odaklanmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Södertalje Kings Başantrenörü Srdjan Klinac ise mücadele öncesi çok zor bir maç olacağını düşündüklerini ve bu konuda yanılmadıklarını belirtti. Srdjan Klinac, “Buraya 8 kişi geldik ve bunların 3 tanesi 20 yaş altı takımın oyuncusuydu. 3 periyodu güzel oynadığımızı düşünüyorum. Son periyotta gücümüzün kalmadığını ve 20 sayılık farkın maçın resmi olmadığını burada herkese gösterdiğim için çok mutluyum. Bugün attığımız topları potaya sokamadık” ifadelerini kullandı 

HALİL DAĞ – KAZIM UZUNÖZ
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.