X

Shakhtar’dan Lucescu açıklaması!

Shakhtar donetsk’in ceo’su sergei palkin, trabzonspor’un takımın başında görmek istediği teknik direktör mircea lucescu’nun geleceği konusundaki kararı kulüp.

Shakhtar’dan Lucescu açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, göreve gelmesi halinde takımın başına Ukraynalı teknik adam Mircea Lucescu’yu getireceğini vaat etmiş, seçildikten sonra da deneyimli teknik adamla görüşmede bulunmuştu. Lucescu’nun sezon sonuna kadar sözleşmesinin bulunduğu Shakhtar Donetsk cephesinden bir açıklama geldi. Ukrayna’daki football.ua internet sitesine konuşan kulübün CEO’su Sergei Palkin, Lucescu’nun geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“LUCESCU İLE DEVAM ETMEK İSTERİZ”
Palkin, başarılı teknik adamla olan sözleşmelerinin sezon sonunda sona ereceğini vurgulayarak, “Büyük bir deneyime sahip olan Lucescu ile UEFA Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere yüzlerce maça çıktık ve birçok başarı elde ettik. Elbette ilerleyen süreçte kendisini takımın başında görmek isteriz. Başka bir kulübe Grandbetting giderse o takımın da güzel futbol ortaya koyacağına eminim” dedi.

“İKİ TARAFIN DA İSTEKLİ OLMASI GEREKİYOR”
Ukrayna ekibinin, tecrübeli teknik adama yeni bir sözleşme önerip önermediğinin sorulması üzerine Palkin, “Buna Başkan Akhmetov karar verebilir. Lucescu’nun düşüncesi de önemli. İki tarafın da istekli olması gerekiyor. Kulüp olarak bu konudaki tercihimizi ligde ve UEFA Avrupa Ligi’nde alınacak sonuçlar belirleyecek” cevabını verdi.
Shakhtar Donetsk taraftarlarına da seslenen Palkin, “Lucescu ile sözleşme yenilenmese bile taraftarımızın içi rahat olsun. Kulübümüz her zaman iddialı hedefler koymuş ve başarılara ulaşmıştır. Taraftarlarımız kulübün geleceği konusunda endişelenmesin” dedi.
 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.