X

Sercan Yıldırım: ‘Türkiye Kupası’nı almak istiyoruz’!

Bursaspor’un yetenekli futbolcusu sercan yıldırım, hedeflerinin türkiye kupası’nı almak olduğunu söyledi.

Sercan Yıldırım: ‘Türkiye Kupası’nı almak istiyoruz’!

Yeşil-beyazlı takımın tecrübeli futbolcusu Sercan Yıldırım, kulübün resmi televizyonuna Antalya kampını değerlendirdi. Kampla ilgili konuşan Yıldırım, “Gayet güzel gidiyor. İyi hazırlanıyoruz. Bugün, salon çalışması yaptık. Hamza hoca ile daha önce genç milli takımda çalıştım. Bu sene sezon başı kampını Galatasaray’da beraber geçirdik. Benim ve onun inancının tam olduğunu düşünüyorum. İkinci yarıda çıkış yakalayıp, ligi iyi yerde tamamlayacağımızı düşünüyorum. Her şey güzel geçiyor” diye konuştu.

“ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMELİYİZ”
Hamza hocanın kendisine özgüven verdiğini dile getiren Grandbetting Yıldırım, “Benim biraz özgüven eksikliği vardı. Lige başladığımız zamanda onu tam alamamıştım. Bu çıkışımızı sürdürdüğümüz zaman başarılı oluruz” açıklamasında bulundu.

“KUPA MAÇINDA LİGİN PROVASINI YAPACAĞIZ”
Sezon başında takım olma konusunda sıkıntılarının olduğunu ifade eden yetenekli futbolcu, “Bu sıkıntıyı yavaş yavaş atlattık. Devre arası kampını iyi geçirip, ikinci yarıya iyi başlayacağız. Kupa maçında ligin provasını yapacağız. Yeni stadyumumuz büyük avantaj olacak” ifadelerini kullandı.

“BURSASPOR’UN HEDEFLERİ ŞAMPİYONLUKLAR VE KUPALAR OLMALI”
Geçmişte lig şampiyonluğu yaşadığını hatırlatan Yıldırım, “O sene kupada çeyrek finalde Fenerbahçe’ye elenmiştik. İki seferdir Bursaspor finalde kaybetti. Bu sefer kupayı almak istiyoruz. Bursaspor’un hedefleri hep şampiyonluk ve kupalar olmalı” şeklinde konuştu. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.