X

Selçuk’un frikiği en iyi gol oylamasında!

Uefa, 2016 avrupa şampiyonası grup eleme karşılaşması olan türkiye – izlanda maçında selçuk inan’ın frikikten attığı gol, “yılın golleri“ oylamasında aday.

Selçuk’un frikiği en iyi gol oylamasında!

UEFA, “ChampionsLeague” isimli resmi Twitter hesabından bu yıl milli takım ve kulüpler düzeyinde atılan en güzel gol anketi yaptı. Oylamada 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşması olan Türkiye – İzlanda maçında Selçuk İnan’ın 89. dakikada frikikten attığı ve milli takımın Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na direkt gitmesini sağlayan gol de listede kendine yer Youwin buldu.

İLKAY’IN GOLÜ DE ADAY
Ankette Selçuk İnan’ın İzlanda’ya frikikten attığı golünün yanı sıra Romalı Alessandro Florenzi’nin Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda Barcelona’ya attığı gol, Barcelona’nın Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi’nin 2014-15 Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih’e attığı gol ve Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan’ın EURO 2016 Elemeleri D Grubu’nun İskoçya’ya attığı gol de oylamaya sunuldu. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.