X

Rıza Çalımbay, hakemlerden dert yandı!

Kasımpaşa teknik direktörü rıza çalımbay, 1-1 berabere kaldıkları trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada hakemleri eleştirerek, “kasıtlı mı yapıyorlar.

Rıza Çalımbay, hakemlerden dert yandı!

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa, evinde Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. 8 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Kasımpaşa’da teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İki takımı da tebrik ettiğini belirten Çalımbay, “Başından sonuna kadar çok iyi oynadık, çok iyi mücadele ettik. Pozisyonların bir tanesini değerlendirdik sadece. Oyundan hiç kopmadık. Kazanmak için her şeyi yaptık. Bu maçı kazanıp iyi bir yerde bitirmek istiyorduk. Çok pozisyon kaçırdık. Trabzonspor’u da tebrik ediyorum. Çok iyi bir ekip. İkinci yarı belki de çok farklı bir Trabzonspor izlenebilir. Biraz fırsat versek Trabzonspor’a daha farklı geçebilirdi maç ama takımım dört dörtlük oynadı. Biz devre yarısını istediğimiz yerde bitirdik sayılır” dedi.

“HAKEM HATALARINDAN ÇOK CANIMIZ SIKILIYOR”

Hakem hatalarından dolayı çok canlarının sıkıldığını ve ne yapacaklarını da bilmediklerini belirten Çalımbay, “Del Valle’nin pozisyonunda ben vermeyecek hakem göremiyorum. Nasıl vermiyorlar, niye vermiyorlar bilmiyorum. Bu bizi çok mağdur etti. Vegabet Şu an 37-38 puanımız vardı, bu hakem hataları olmasaydı. Kasıtlı mı yapıyorlar onu da bilmiyorum. Bugüne kadar bütün hatalar bizi buldu. Bugün de sağ olsun arkadaşımız güzel bir hata yaparak penaltımızı vermedi. Bir maçta bir penaltı verilince, ikinci verilmeyecek diye bir şey yok. Çok iyi hakem arkadaşlarımız var. Onları seyredebilirler. Hakem arkadaşlarımıza seminer yapıyorlar devre arasında. Bu pozisyonları gündeme getirirlerse iyi olur. Ligin ikinci yarısı aynı şekilde devam ederlerse çok canı yanacak takımların. Eğer böyle hatalar devam ederlerse yabancı hakem konusu bile gündeme gelir. Mağdur olan takımları bir düşünmeleri gerekiyor. Biz yine de bilerek yaptıklarına inanmıyoruz. Bu hataların he bizi bulduğu için de üzülüyoruz” diye konuştu.

“DONK’A GALATASARAY’DA BAŞARILI OLUR”

Adı Galatasaray ile anılan Donk’un sezon sonu sözleşmesinin biteceğini belirten deneyimli teknik adam, “Bizim önerdiğimiz transfer ücreti ile çok farklı olduğu için ve arkadaşımız da kendini düşündüğü için yönetim öyle bir karar aldı. İmza atılmadı ama olursa kendisine başarılar diliyoruz. Olma ihtimali yüksek olduğu için yapacak bir şey yok. Onun açığını kapatmak için gerekeni yapacağız. Ben ne Donk’un, ne de başkasın gitmesini isterim. Burada kalan arkadaşların isteyerek kalması gerekiyor. Kim olursa olsun. Donk’a iyi bir teklif geldi. Galatasaray takımı için ideal bir adam. Öyle bir oyuncunun olması gerekiyor Galatasaray’da. Giderse başarılı olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

KAAN ÜLKER – MEHMET SELMAN BEKTAŞ
İSTANBUL 

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.