X

Rekortmen Halterci Naim Süleymanoğlu’na Erzurum’da yoğun ilgi!

Türkiye milli olimpiyat komitesi tarafından erzurum’da düzenlenen “interaktif spor faaliyetleri ve olimpik eğitim programı tanıtım semineri”ne katılan.

Rekortmen Halterci Naim Süleymanoğlu’na Erzurum’da yoğun ilgi!

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Gösteri Merkezinde ilk ve orta öğretim öğrencilerine yönelik seminer düzenlendi. Seminere konuk olarak rekortmen halterci Naim Süleymanoğlu katıldı.

Milli Halterci Naim Süleymanoğlu, “Size bakınca çocukluğumu hatırlıyorum. Sizin yaşlarda ben haltere başladım. Sizden sadece çalışmanızı, hocalarınızı dinlemenizi istiyorum. Sonunda Betboo başarılı olacaksınız.” diye öğrencilere hitap etti.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu üyesi Seyit Bilal Porsun’da, “Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin Türkiye çapında 10 yıldır yürütmekte olduğu Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi ikinci senesinde Erzurum’da yapılıyor. Bu program Uluslar Arası Olimpiyat Komitesi tarafından eğitim dalında, spor eğitimi ve kültürü dalında ödül almış programdır.” dedi. 

ŞAHAP GÜRLER 
ERZURUM 

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.