X

Radonjic: ‘Son periyotta takım olarak çok hata yaptık’!

Kızılyıldız başantrenörü dejan radonjic, “son periyotta takım olarak çok hata yaptık. maçın son anlarında kazanmak için birçok şans bulduk. ancak başarılı.

Radonjic: ‘Son periyotta takım olarak çok hata yaptık’!

THY Euroleague Top 16 E Grubu ilk hafta karşılaşmasında Kızılyıldız, Abdi İpekçi Arena’da Anadolu Efes’e 85-84 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kızılyıldız Başantrenörü Dejan Radonjic, “Maça özellikle hücumda iyi başladık. Defansif olarak hatalarımız vardı. Maçın ilk yarısında 54 sayı elde etme şansımız oldu. Ofansif ribaundlarda hatalarımız vardı. Efes’e çok fazla ribaund alma şansı tanıdık. Devre arasında oyuncularımla konuşurken Efes’in ikinci yarıda daha agresif olarak oynayacağını söyledim. Maçın üçüncü çeyreğinde takımım, Efes ile aradaki sayı 1xbet farkını korumayı başardı. Son periyotta takım olarak çok hata yaptık. Maçın son anlarında kazanmak için birçok şans bulduk. Son saniyelerde onların iyi faul atan oyuncularını savunmayı tercih ettik. Lakin savunmada başarısız olduk. Maçın son 3 saniyesinde şut atma şansımız vardı ama değerlendiremedik. Belgrad’dan İstanbul’a gelirken ne kadar iyi bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Ivkovic belki de Avrupa’nın en iyi hocalarından biri. Kazanmak için elimizden geleni yaptık” diye konuştu. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.