X

PFDK, Samsunspor’a ceza kesti!

Türkiye futbol federasyonu (tff) profesyonel futbol disiplin kurulu (pfdk), samsunspor teknik direktörü ümit özat’ın, ptt 1. lig’in son haftasında kendi evinde.

PFDK, Samsunspor’a ceza kesti!

PFDK, Samsunspor’a taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı ve Ümit Özat’ın basın toplantısına katılmaması nedeniyle toplam 27 bin 500 TL para cezası kesti. 

PFDK’nın bugün yaptığı toplantı sonrası Samsunspor için aldığı kararlar şöyle:
“Samsunspor Kulübü’nün, 25 Aralık 2015 tarihinde oynanan Samsunspor-Kayseri Erciyesspor PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, FDT’nin Celtabet 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan maraton tribünlerine giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildi. Aynı müsabakada Samsunspor Kulübü’nün teknik sorumlusunun basın toplantısına katılımının sağlanmamasından dolayı talimatlara aykırı nedeniyle takdiren 7 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, cezaların birleştirilmesi suretiyle Samsunspor Kulübü’nün toplam 27 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”  

GÖKHAN İÇKİLLİ
 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.