X

Pereira: ‘Hak ederek kazandık bu akşam’!

Fenerbahçe teknik direktörü vitor pereira, 2-1 kazandıkları sivasspor maçı sonrası, ‘hak ederek kazandık bu akşam. takımımın genel anlamda gösterdiği.

Pereira: ‘Hak ederek kazandık bu akşam’!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-1 kazandıkları Sivasspor maçı sonrası, “Şampiyonluk yolunda ne kadar güçlü olduğumuzu, ne kadar istekli olduğumuzu bir kez daha ispatladığımızı düşünüyorum” dedi. 

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında evinde Medicana Sivasspor’u 2-1 mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli teknik adam Vitor Pereira, baskılı ve agresif bir oyun sergilediklerini söyledi. Devre arasına 1-1 girmelerinin haksızlık olduğunu söyleyen Pereira, “Maç öncesinde bizim için zorlu geçeceği biliyorduk. Böyle bir karşılaşma bekliyorduk ama bu kadar pozisyonu girip, bu kadar pozisyonu değerlendiremeyeceğimizi düşünmedik. Kaliteli bir takımla karşılaştık. Hücuma çıkışlarda etkili ve alan verdiğimiz zaman büyük tehlikeler yaşatabilen bir takımla oynadık. 1. dakikadan, 90. dakikaya kadar agresif oyunumuzu gösterdik. Baskılı bir oyunla oynadık. Birçok pozisyona girmeyi başardık. Devre arasına 1-1 girdik ve bana göre bu haksız oldu. Rakibin girdiği tek pozisyon da belki şans faktörü de onların yanında olunca, ortada hiçbir şey yokken kalemizde gol gördük. 3-0, 4-0 bizim lehimize olması gerekirken, 1-1 girdik devreye. Soyunma odasında kendi aramızda bazı konuşmalar yaptık. Bazı noktaları düzeltmemiz gerekiyordu. Bunları yapmaya ilbet gayret gösterdik. İkinci yarıya aynı düşünce ve istekle başladık” dedi.

“HAK EDEREK KAZANDIK BU AKŞAM”
İkinci yarıya güçlü bir başlangıç yaptıklarını vurgulayan Pereira, “İkinci yarıda rakibi kendi yarı alanına hapsettik. 4-5 gol daha atabilirdik. Bunları bulamayınca maç kopuk bir hal aldı. Hak ederek kazandık bu akşam. Takımımın genel anlamda gösterdiği mücadeleden ve genel isteğinden mutluyum. Şampiyonluk yolunda ne kadar güçlü olduğumuzu, ne kadar istekli olduğumuzu bir kez daha ispatladığımızı düşünüyorum. Puan tablosuna baktığımızda ilk iki sıradaki takımların puan farkını açtığını görüyoruz. Bu mücadele ile ikinci yarıda daha çekişmeli bir lig bekliyor. Bu mücadelemizle yolumuza devam etmek istiyoruz. 3., 4. ve 5. takımlar da puan açısından yakınlar. Bu da gösteriyor ki bu lig çekişmeli bir lig. Bir cümlede taraftarımıza söylemek istiyorum. Harika bir taraftarımız var. 90 dakika bizleydiler. Taraftarlar, sahada şampiyon takım isteğini görüyorlar. Son olarak Türk halkına aileleri birlikle sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum. Biz de dinleneceğiz ve ikinci yarıya daha güçlü gireceğiz” ifadelerini kullandı. 

KAAN ÜLKER – MEHMET SELMAN BEKTAŞ
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.