X

Pereira: ‘Fenerbahçe Süper Lig’de ikinci yarıya hazır’!

Ziraat türkiye kupası’nda giresunspor’u 6-1 mağlup eden fenerbahçe’de teknik direktörü vitor pereira, oynadıkları futbolla süper lig’in ikinci devresine hazır.

Pereira: ‘Fenerbahçe Süper Lig’de ikinci yarıya hazır’!

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe, sahasında Giresunspor’u 6-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli takımın teknik patronu Betmatik Vitor Pereira, “Rakibimizin muhtemelen önümüzdeki sezon Süper Lig’de olacağını düşünüyorum. Maçı son derece ciddiye alarak, dinamik ofansif yönümüzü iyi gösterdik” dedi.
6 gol attıklarını ve daha fazla da atabileceklerini ifade eden Portekizli çalıştırıcı, “Rakibe de pozisyonlar verdik birkaç tane. Bundan çok hoşlanmadığımı söyleyebilirim. İkinci yarıya hazır olduğumuzu ispatladık” açıklamasını yaptı.

“ÖNEMLİ BİR HEDEFİMİZ VAR”
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, “Önemli hedeflerle ikinci yarıya başlayacağız. Lig şampiyonluğu gibi son derece önemli bir hedefimiz var. Avrupa Ligi’nde de iyi bir performans ortaya koymak istiyoruz. Kupada ise mücadele edebilmeye hazır olduğumuzu gösterdik” diye konuştu.

“BİRÇOK KALİTELİ GENÇ VAR”
Giresunspor karşılaşmasında birer gol atan genç futbolculardan Ramazan ve Uygar hakkında da önemli ifadeler kullanan Vitor Pereira, “Uygar da Ramazan da kalitesini gösterdi. Fenerbahçe’nin altyapısında çalışan hocalara teşekkür ediyorum. Uygar ve Ramazan’ın performansını hepimiz gördük. Fenerbahçe’nin geleceğinin garanti altında olduğunu söyleyebilirim. Altyapıda şans alması gereken birçok kaliteli genç var. A takımın kapısı herkese açık. Bu kulübün genlerinde var” dedi.

DOĞAN GÜNDOĞDU
 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.