X

Osmanlıspor ilk hazırlık maçına çıkacak!

Devre arası kamp çalışmalarını hummalı bir şekilde antalya belek’te sürdüren osmanlıspor, bursaspor’la hazırlık maçı oynayacak.

Osmanlıspor ilk hazırlık maçına çıkacak!

Antalya Belek’te sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını devam ettiren Başkent ekibi, Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’la bugün hazırlık maçına çıkacak. Belek’te bulunan Bellis Otel’in sahasında oynanacak karşılaşmanın başlangıç saati ise 18.00 olarak belirlendi.

Kampta dört günü geride bırakan Başkent ekibi dün çift antrenman yaptı. Sabah saatlerinde yaptığı antrenmanda ısınmaya yönelik koordinasyon çalışması ve çeşitli pas organizasyonları deneyen Mor-Sarılılar, çift kale maçla Redwin antrenmanı tamamladı. Akşam antrenmanına ise ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başlayan oyuncular, pas organizasyonlarıyla antrenmanı devam ettirdi. Günün ikinci antrenmanı yarı sahada oynanan maçla son buldu. Çalışmalara tedavisi devam eden Artur katılmazken, Lukasz ve Avdija ise fitness salonunda bireysel antrenman yaptı. Diğer yandan takıma geç katılan Tisdell takımdan ayrı yaptığı koşuyla çalışmaları tamamladı.

ONUR EMRE DURAK 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.