X

Orman: ‘İki dost camiayı kavga ettirmeye çalışmak ayıptır’!

Beşiktaş başkanı fikret orman, “iki dost camiayı kavga ettirmeye çalışmak ayıptır“ dedi.

Orman: ‘İki dost camiayı kavga ettirmeye çalışmak ayıptır’!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) düzenlediği seminerde dost meclisinde Galatasaray ile ilgili söylediklerinin çarpıtıldığını söyledi. Başkan Fikret Orman, BJK TV’ye gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı takımın başkanı, “Vodafone Arena’yı yavaş yavaş toparlıyoruz. Havalar elverişli olduğu sürece bir an evvel inşaatı bitirip buradan çıkmak istiyoruz. Herkes stadı merak ediyor. Onun heyecanı ve sorumluluğu var” dedi.

“SÖZLERİN BAŞKA YERLERE ÇEKİLMESİNE ÜZÜLDÜM”

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) düzenlediği seminerde dost meclisinde Galatasaray ile ilgili söylediklerinin çarpıtıldığının da altını çizen Orman, “Türkiye Spor Yazarları Sultanbet Derneği’nin seminerini yaptığı otelde kalıyorduk. Antalya’da yönetici arkadaşlarımla beraber Türkiye Spor Yazarları Derneği başkanı Oğuz Tongsir’i ziyarete gittik. Dost meclisinde sohbet ettik. Orada konuşulan sözlerin başka yerlere çekilmesine üzüldüm. Dursun Özbek, aileden tanıdığım değerli bir dostum. Bizler kimsenin işine karışmayız. Kimseyi rencide edici konuşmalarımız olmaz. İki dost camiayı kavga ettirmeye çalışmak ayıptır. Beşiktaş’ın kurumsal ifadeleri bellidir. Basında çıkan haberlere çok üzüldüm. Galatasaray bizim dost camiamız. Kimsenin bu haberlere itibar etmemesini rica ediyorum. Birileri kişisel menfaat güderek olayları farklı yerlere çekmeye çalışıyor. Ailelerin olduğu bir ortama yönetici arkadaşlarımla katıldım. Demek ki öyle yerlere gitmemek gerekiyor. Beşiktaş başkanlık makamı hiçbir camiayı hedef almaz, öyle bir zihniyete sahip değildir” diye konuştu. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.