X

Orduspor’da, İstanbulspor mesaisi başladı!

Orduspor, deplasmanda karşılaşacağı istanbulspor maçının hazırlıklarına başladı.

Orduspor’da, İstanbulspor mesaisi başladı!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor, 17 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına Durugol Tesisleri’nde start verdi.
Orduspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Turgut Kır yönetiminde başlayan antrenman düz koşu ile başladı. Dar alanda pas çalışmasının yapıldığı antrenman çift kale maç ile devam etti. Futbolcuların hırslı gözüktüğü antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

“ORDUSPOR SÖZÜN BİTTİĞİ YERDİR”
Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, futbolculuk döneminde de içinde bulunduğu Orduspor camiasına geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Orduspor’un kendisi için çok şey ifade ettiğini belirten Kır, “Orduspor’da çeşitli kademelerde görev aldık. Yönetim kurulumuz bizi göreve Betnano davet etti. Yok deme lüksümüz olamaz çünkü Orduspor sözün bittiği yerdir bizim için. Şu anda buradayız, bu takıma neler verebiliriz, katkılarımız nasıl olur, bu sıkıntılı süreci nasıl anlatırız diye çalışmalarımıza başladık. İkinci yarı hedefimiz öncelikle ligde kalabilmek. Önce ligde kalalım diğer hesapları sonra yaparız ancak öncelikli hedefimiz ligde kalabilmek” dedi.

“HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK”
Spor Toto 2. Lig’in ikinci yarısında tüm futbolcuların yeteneklerini sahaya yansıtmalarını ve hedeflerinin ligde kalmak olduğunu dile getiren Kır, “Alt yapıdaki oyuncularımızın çoğunluğu PTT 1. Lig’de de oynadı ve şuanda 2. Lig’de de görev yapıyorlar. Kendilerini maç eksiği olarak da giderdiler, ligi iyi biliyorlar ve alıştılar. Oyuncularımız stresli maçları kaldırabilecek seviyeye geldiler bundan sonra da başarılı olacaklarını düşünüyorum. Ben futbolcularımın yeteneklerini biliyorum. İnşallah bu iyi yeteneklerini sahaya yansıtırlarsa iyi bir derece ile ligde kalıp yolumuza devam ederiz” diye konuştu. 

DOĞAN ARZIK
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.