X

Ömer Üründül babasına veda etti!

Türkiye spor yazarları derneği (tsyd) onursal üyesi ve spor yazarı ömer üründül’ün 96 yaşında hayatını kaybeden babası sedat üründül, son yolculuğuna.

Ömer Üründül babasına veda etti!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Onursal Üyesi ve Spor Yazarı Ömer Üründül’ün 96 yaşında vefat eden babası Sedat Üründül için Teşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Sedat Üründül’ün Teşvikiye Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazına, Demokrat Parti eski Lideri ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Galatasaray Spor Kulübü eski İkinci Başkanı Özkan Olcay, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, sinema oyuncusu aktör Kadir İnanır ve Teknik Direktör Yılmaz Vural başta olmak üzere, sanat, siyaset, iş ve spor camiasından pek çok tanıdık sima katıldı.

ÜRÜNDÜL: “BABAMIN İLKELERİNİ Oleybet BUNDAN SONRA DA DEVAM ETTİRECEĞİM”

Spor yazarı ve yorumcu Ömer Üründül, cenazede taziyeleri cami avlusunda kabul etti. Oldukça üzgün olduğu gözlenen Üründül, babasının hayattaki ilkelerini sürdüreceğini kaydederek, “Babamı kaybettiğim için çok üzüntülüyüm. Çok önemli bir insandı. Ben de bugüne kadar hep onun ilkeleri doğrultunda hayatımı yaşadım. Aynı ilkeleri, babamın ilkelerini bundan sonra da devam ettirip, çocuklarımı da aynı şekilde yetiştirmek için verdiğim mücadeleye devam edeceğim” dedi.

Sedat Üründül’ün cenazesi, Teşvikiye Camii’nde kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.