X

Okan Buruk: ‘Yenilginin faturasını hakeme çıkardı’!

Medicana sivasspor teknik direktörü okan buruk, 2-1 mağlup oldukları fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada, “hakem baskısını hep üzerimizde hissettik..

Okan Buruk: ‘Yenilginin faturasını hakeme çıkardı’!

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Medicana Sivasspor, deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldu. Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın hakemine eleştirilerde bulundu. Hakem baskısını maç boyunca üzerlerinde hissettiklerini belirten Buruk, yedikleri golde zorla korner verildiğini söyleyerek, “Buraya gelirken daha farklı kurgularla geldik. Rakibimizin oyun anlayışını biliyorduk, önde oynadığını biliyorduk. Maçın genelinde zaman zaman top tutmakta, ikinci bölgeye geçmekte zorlandık. Bugün sahada takımımızın kalitesini göremedik. Daha iyi olmak zorundayız. Kime karşı olursa olsun, biz bu güveni takımımıza verdiğimizi düşünüyorduk ama bugün o güven eksikliğini hissettik. Daha iyi olmamız gerekiyor. Özelikle hücum hattında eksiklerimiz var, bunu biliyoruz. Transferden sonra hücum hattını güçlendireceğiz. Fenerbahçe’yi kutluyorum. Hakem baskısını hep üzerimizde hissettik bugün. Yediğimiz golde zorla korner verildi. Bunlar aşılık Kolaybet olduğumuz şeyler. Hakemler etkileniyor, korkuyor. Bunlar bizi üzen şeyler ama hiçbir zaman mağlubiyetimizi buna bağlamadık. Golü yemesek belki de berabere bitebilirdi. Hep aynı şeyleri konuşuyoruz. Bu konuda yapacak bir şey de yok. Kaderimize mahkumuz” dedi.

“HATA YAPAN HAKEMİN CEZASINI ÇEKMESİ GEREKİYOR”

Hatan yapan hakemin cezasını çekmesi gerektiğini savunan Buruk, “Hakemlerin cesur olmaları gerekiyor. Bizim stada gelen hakem korkmuyor. Bize her şeyi yapabiliyor. Başka stada gittiğinde de formaya, renge bakmaması lazım. Çok fazla kafalarında korkularla geliyorlar. Hakemlerden en çok çeken takımlardan biri Sivasspor. En sakin, en sessiz şekilde tepkimizi söylüyoruz ama daha geçen hafta bir penaltımız verilmedi, ofsayt diye bir pozisyonumuz kesildi. Bunlar oluyor ama kimseyi de suçlamak istemiyoruz. Futbol böyle bir şey, hata kaldırmıyor. Hep aynı hakemler orada dönüyor. Hata yapanın cezasını çekmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.