X

Nenad Markovic: ‘Ofansif olarak kötü tercihler yaptık’!

Eurocup’ta pınar karşıyaka’ya mağlup oldukları maçın ardından konuşan trabzonspor medical park başantrenörü nenad markovic, ofansif olarak kötü tercihler.

Nenad Markovic: ‘Ofansif olarak kötü tercihler yaptık’!

Eurocup K Grubu ilk maçında Pınar Karşıyaka’ya 81-68 yenildikleri maçın ardından açıklamalar yapan Trabzonspor Medical Park’ın başentrenörü Nenad Markovic, rakiplerini galibiyetten dolayı tebrik etti. Maça defansif olarak çok yumuşak başladıklarını söyleyen Markovic, “Ofansif olarak çok kötü tercihler yaptık ama temel olarak defansif olarak çok yumuşak kalmanın yenilmemizde etkili Betvole olduğunu düşüyorum. Defansta yaptığımız hatalar rakibe skoru getirdi. Rakibe çok fazla şut şansı verdik. Karşıyaka bu yumuşaklığı çok iyi değerlendirdi. Onları yakalamak çok zor oldu” diye konuştu.
Trabzonspor Medical Park oyuncusu Thompson ise Karşıyaka karşısında kötü bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, “İyi bir atmosfer vardı. Oyun planımızı sahaya yansıtamadık. Pazar günkü maça en iyi şekilde hazırlanmaya devam edeceğiz” dedi. 

ALİ GÖZETEN – FERRUH SERÇE
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.