X

Nani: ‘Şu anki seviyemizi sürdürürsek sezon sonunda şampiyon oluruz’!

Fenerbahçeli futbolcu luis nani, şu anki seviyelerini korudukları taktirde sezon sonu şampiyon olacaklarını söyledi.

Nani: ‘Şu anki seviyemizi sürdürürsek sezon sonunda şampiyon oluruz’!

Ntv Spor’da katıldığı programda açıklamalarda bulunan Luis Nani, sarı-lacivertli takımın bu sezon şampiyonluk şansının yüzde yüz olduğunu belirtti. Nani, böyle devam ederlerse sezon sonunda şampiyonluğu kazanacaklarını ifade ederek, “Çok iyi oyunculardan kurulu bir takımımız. Şampiyon olmak için ne kadar şansınız var derseniz, cevabım yüzde yüz olur. Fakat rakiplerin önünde olmak için de sürekli çalışmamız, pes etmeden yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Önümüzde uzun bir yol var. Burada takım halinde kolektif bir şeyden bahsediyoruz. Şu anki seviyemizi sezon sonuna kadar koruyabilirsek şampiyon oluruz” dedi.
Beşiktaş ve Galatasaray’ın maçlarını dikkatle izlediğini Perabet belirten Nani, “Beşiktaş’ın orta saha ve hücum bölgesini çok beğeniyorum. Defans konusunda yorum yapmak istemiyorum ama orta saha ve hücum bölgesi gerçekten çok kuvvetli. Mario Gomez çok gol atıyor. Gökhan Töre, Jose Sosa rakiplerin dengesini çok bozuyor. Galatasaray’da Podolski, Sneijder, Umut formda olduklarında çok etkili oyuncular. Galatasaray şu anda yarışın biraz daha gerisinde ama doğru anda rakiplere öldürücü hamleyi yapabilmek çok önemli. Rakiplere fark yapabilecek dönemdeyiz ve o anları iyi değerlendirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.