X

Muharrem Usta’dan ’şike’ açıklaması!

Trabzonspor başkanı muharrem usta, futbolda şike davasına ilişkin uluslararası spor tahkim mahkemesi’nde (cas) ön itirazda bulunmalarıyla ilgili herhangi bir.

Muharrem Usta’dan ’şike’ açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, futbolda şike davasına ilişkin Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) ön itirazda bulunmalarıyla ilgili üzerlerinde herhangi bir baskı hissetmediklerini söyledi.

“ÇOK ABARTMAYA BAŞLADIK”

Usta, “Bu konuyu çok abartmaya başladık. CAS davasıyla ilgili olarak bir baskı hissetmiyorum. Biz kendi hakkımızı savunuyoruz. Biz kendi hakkımızı savunurken sonuna kadar Trabzonspor Başkanı olarak ve camia olarak atmamız gereken adımlardan haklarımızı elde edebilme adına zerre kadar taviz vermemiz mümkün değildir. Bu konuda en ufak bir hassasiyetimizden zerre kadar ödün vermeden bu işin peşine gitmek zorundayız ve gidiyoruz. Bu konuda da kesinlikle bir baskı hissetmiyorum. Böyle bir şey söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

“YENİ BİR MODELE GEÇMEK ZORUNDAYIZ”

Trabzonspor’da sorun olan oyuncu sözleşmeleriyle ilgili olarak ise bordo-mavili kulübün yeni bir döneme geçmeyi planladığını dile getiren Muharrem Usta, “Ne yapmamız gerektiği noktasında oyuncularla bazı konuları masaya yatırıyoruz. Kazanmak ya da kaybetmek kulüple birlikte oyuncuları da ilgilendiriyor. Aslında futbolcular kulüpleriyle ortaklar. Kulübün her tarafında onlar var. Kulüp iyiyse onlarda iyi, kulüp kötüyse onlarda kötü. Bunu tüm dünya da kazan-kazan ilkesi deniyor. ’Hadi birlikte bu işi yapalım’ dediğimizde siz ne yaparsınız? Muhtemelen, ’evet başkan bizce de doğrusu budur’ diyebilecek arkadaşlarla yeni bir modele geçmek üzereyiz” açıklamalarını yaptı.

“YENİ STADYUMLA BİRLİKTE BAMBAŞKA BİR YOLCULUĞA ÇIKACAĞIZ”

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yapımı devam eden Akyazı Stadyumu’yla bordo-mavili kulübün bambaşka bir Jestbahis yolculuğa çıkacağını belirterek, “Kulüplerin tarihlerinde önemli dönemler vardır. Bu dönem bizim önümüze yeni stadyumun açılışıyla geldi. Yeni statlarda kulüp tarihlerindeki en kritik virajlardan birisidir ve bu virajlar kulübü yukarıya çekme adına iyi kullanılmak zorundadır. 40 bin kişilik stadyumu geçiyorsunuz ve bugüne kadar elde ettiğiniz gelirin fazlasını elde etme şansını yakalıyorsunuz. Bu gelirler stadyumun isim hakkından, loca satışlarına, kombinelerden çeşitli sponsorluklara kadar devam ediyor. Evet statla birlikte Trabzonspor olarak bambaşka bir yolculuğa çıkıyoruz. Kamuoyunu ikna edebilmeniz lazım. İkna edebilmeniz içinde iddialı bir Trabzonspor ortaya koymak lazım. Bunun içinde ilk olarak yönetime ve sonra teknik direktöre bakarlar, sonra futbolcularınıza bakarlar. Teknik direktör konusunda mutlaka adını koymamız gereken bir şey hissetmiyoruz. Doğru zamanda doğru bir isim stadyumla birlikte virajın doğru dönülmesi adına bir fotoğraf verecek. Trabzonspor hangi profil ile nereye gidecek; teknik direktör konusu bu açıdan önemlidir. Sonuçta bir takımı tek başına teknik direktör şampiyon yapmıyor. Hem gerçeklerimiz var, hem de yapacağımız hamlenin doğru olması lazım. Bu ikisini dengeli bir şekilde getirmek gibi bir zorunluluğumuz var. Teknik adam konusunda doğru adım atmazsak bu viraj çok zor döneriz” diyerek sözlerini sonlandırdı.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.