X

Muharrem Usta, başarı formüllerini açıkladı!

Trabzonspor başkanı muharrem usta, bordo-mavili taraftarlardan sabır isteyerek, başarıya gidecek formülleri sıraladı.

Muharrem Usta, başarı formüllerini açıkladı!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kulübün sportif ve ekonomik sorunlarıyla boğuşurken bir taraftan ise kendisine ait sosyal medya hesabından taraftarlara sesleniyor. Başarıya gidecek yoldan asla şaşmayacaklarını ve bu hedefe ulaşmak için çalıştıklarını ifade eden Usta, taraftardan sabır istedi.

Kendisine ait sosyal medya hesabından görüşlerini maddeler halinde sıralayan Usta, şunları yazdı:

1 – “Başarı sadece transferle ya da sadece hocayla gelseydi işler ne kolay olurdu. Sorun derin ama taşlar tekrar yerine oturacak ve olacak.”
2 – “Ortak nokta, sabırsızlık, sistemsizlik, acelecilik, kolaycılık, hesapsızlık, istikrarsızlık. Zaman bu hataları yapmama zamanı.”
Supertotobet />
3 – “Bu hatalar yapılınca, başarısızlık baskısı, yönetimleri sözleşme şartlarını önemsemeden transfer kalabalığı ve hoca değişikliğine taşıyor.”
4 – “Başarmak için aynı hedefe kilitlenip, günübirlik işler yerine, kalıcı operasyonlara soyunmalıyız. Kararlıyız, yapacağız ve size güveniyoruz.”
5 – “Kaç yılımız başarısızlıkla geçti. Yarım devre için sabır dostlar. Aynı hataları yapmamak kaydıyla, her inişin bir çıkışı vardır.”
6 – “Hedef 50. yıl. Doğru adımlarla ve istikrarlı bir yürüyüşle asla bu yoldan şaşmak yok.” 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.