X

Muhammet Beşir: ‘Allah çalışana veriyor’!

Trabzonspor’un ziraat türkiye kupası maçındaki galibiyet golünü atan muhammet beşir, gaziantepspor karşısında iyi oynayarak kazandıklarını.

Muhammet Beşir: ‘Allah çalışana veriyor’!

Kupa maçlarının zorlu geçtiğini belirten Muhammet Beşir, “Biz sonuçta Trabzonspor’uz büyük bir takımız. Bu tür maçların zor geçeceğini biliyoruz. Maçı kazandık iyi oynadık. İkinci yarı daha iyi oynadığımızı düşünüyorum” dedi. Ligde ve kupada golle tanışmasıyla ilgili olarak ise Muhammet, “Çok güzel bir duygu. Allah çalışana isteyene gerçekten versin. Müthiş bir duygu anlatılmaz yaşanır” şeklinde konuştu.

Takım arkadaşlarının kendisinin gol atması için çaba sarfetmesiyle ilgili olarak ise Muhammet, “Onlar beni gerçekten Asyabahis çok seviyor. Gol atmamı çok istiyorlar. Sevindiğim zaman onlar benden daha çok seviniyor. Onlara çok teşekkür ediyorum. Erkan abi, Özer abi, Mehmet abi, Yusuf abi onlara gerçekten çok teşekkür ediyorum”
‘Sadi hocanın gelişiyle alt yapıdan gelen oyuncuların forma şansı bulmasını nasıl değerlendiriyorsun?’ sorusuna ise Muhammet Beşir, “Sadi hoca alt yapıya her zaman önem veren bir hoca. Biz ona sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz alt yapıdan gelen oyuncular olarak. Diğer hocalarıma da teşekkür ediyorum, onların sayesinde buralardayız. Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı. 

GÖKMEN ŞAHİN
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.