X

Mosturoğlu: ‘Fenerbahçe’nin olduğu her yerde şampiyonluk vardır’!

Fenerbahçe asbaşkanı şekip mosturoğlu, sarı-lacivertli kulübün olduğu her yerde şampiyonluk olduğunu söyledi.

Mosturoğlu: ‘Fenerbahçe’nin olduğu her yerde şampiyonluk vardır’!

Türkiye Ziraat Kupası H Grubu’nda Giresunspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Giresun’da ‘Hedef 1 milyon üye’ projesi kapsamında taraftarlarla bir araya geldi. Bir kafeteryada taraftarlarla buluşan Mosturoğlu, projeyle ilgili çalışmaların Anadolu’nun her tarafında süreceğini belirtti. Mosturoğlu “1 milyon üye projemiz kapsamında örgütlenmemiz sürüyor. Ordu, Ünye, Giresun bunların birer ayağı. Bu şekilde Fenerbahçeliler, kulübün yönetimine doğrudan katkıda bulunuyorlar. Sosyal ve mali büyüklüğünü genişlemesi konusunda inanılmaz bir katkı sağlıyorlar. Çok teşekkür ediyoruz, minnettarız. Bu şekilde Fenerbahçe bizim övündüğümüz Türkiye’nin en büyük sosyal toplum kuruluşu olma yolunda dev adımlarla ilerliyor. Umuyorum ki ilerleyen günlerde diğer şehirlerde de bu tip aktiviteler yaparız. Bu vesileyle tekrar üye olan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum” dedi.

“SADECE FUTBOLDA Tipobet DEĞİL, DİĞER BRANŞLARDA DA ŞAMPİYONLUK”
“İnşallah ikinci devrede de futbol takımımızın gittiği diğer şehirlerde bu aktivitelerle bu işi büyüteceğiz” diyen Mosturoğlu, ”İkinci devrede sadece futbolda değil diğer branşlarda da Fenerbahçe’nin şampiyonluklarla taçlandığı bir dönem olmasını diliyorum, öyle de olacaktır. Fenerbahçe; taraftarımızın arzu ettiği, camiamızın desteği ile hedeflerinde ilerliyor. Fenerbahçe isminin olduğu her yerde şampiyonluk iddiası vardır, futbol da da inşallah bu sene hasret kaldığımız geçen sene olamadığımız şampiyonluğu bu sene alacağız” şeklinde konuştu.
Transferde bu hafta bir hareketlilik olmadığını da söyleyen Mosturoğlu, ilerleyen günlerde transfer konusunda bilgileri paylaşacaklarını sözlerine ekledi. 

RESUL YANBUL
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.