X

Mersin İdmanyurdu’nda kriz çözüldü!

Mersin idmanyurdu başkanvekili senan idin, ödemeleri yapılmadığı gerekçesiyle bursaspor maçına çıkmama kararı alan futbolcular ile görüştüklerini ve maça.

Mersin İdmanyurdu’nda kriz çözüldü!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu’nda futbolcular, alacaklarının tamamının tahsis edilmediği gerekçesiyle yarın oynanacak Bursaspor maçına çıkmama kararı almışlardı. Öğle saatlerinde kaptan Servet Çetin eşliğinde kulüp tesislerinde bir araya gelen futbolcular, maça çıkmama kararının ardından tesislerden ayrıldı. Saat 15.00’te Mersin’den Bursa’ya uçakla hareket etmesi gereken kafilenin uçağı da iptal oldu.

“TAKIMIMIZ YARIN MAÇA ÇIKACAK”
Gelişmelerinin ardından telefonunu kapatan Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, sessiz kalmayı tercih ederken, İHA muhabirinin Queenbet telefonla ulaştığı Mersin İdmanyurdu Başkanvekili Senan İdin, futbolcular ile görüştüklerini ve bugün kafile halinde Bursa’ya gideceklerini söyledi. İdin, “Futbolcuların sözleşmesinin feshedilecek bir ödeme gecikmesi yok. Kaynak arayışımız sürüyor. Bugün takımımız Bursa’ya gidecek ve yarın da maça çıkacak” dedi.
Öte yandan yaşanan krizin ardından özel araçlarıyla tesislerden ayrılan futbolcuların tekrar tesislerde toplandığı öğrenildi. Saat 15.00’teki uçağa yetişemeyen kafile için yönetimin Bursa yolculuğuna uçak ayarlamaya çalıştığı belirtildi. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.