X

Mersin İdmanyurdu yine uzatmalarda kaybetti!

Ziraat türkiye kupası d grubu’nda mersin idmanyurdu, sahasında konuk ettiği bucaspor’a uzatma dakikalarında yediği gollerle 2-1 mağlup oldu.

Mersin İdmanyurdu yine uzatmalarda kaybetti!

Maç sonrası düzenlenen toplantıda karşılaşmayı değerlendiren Mersin İdmanyurdu Antrenörü Serkan Damla, ilk yarı takım olarak iyi oynadıklarını belirterek, “Ayağa pas yapan, topa hakim olan, pozisyon arayan taraftık. Maçın ikinci yarısı tam istediğim şekle giriyordu oyun, nitekim golü de bulduk. Ama bu sene başımıza gelen şanssızlıklar tekrar bu maçta da başımıza geldi. Bir türlü buna anlam veremiyoruz. Tabi 3 oyuncu değişikliği yaptıktan sonra Serol’un sakatlanıp dışarıya çıkması ve oyuna 10 kişi ile devam etmemiz dezavantaj oldu. Yoğun antrenman programları sonrası böyle bir maça çıktık ve biraz da yorgunluk birikti. Son dakikalarda yorgunluğun verdiği bir Betonbet konsantrasyon kaybı oldu. Bizim amacımız bu tür maçlarda, ligde az oynayan oyuncularımızın hem maç eksikliklerini gidebilmek ve son durumlarını görmek açısından bizim için önemliydi. O anlamda iyi bir maç oldu” dedi.

BUCASPOR CEPHESİ
Bucaspor Teknik Direktörü Suat Kaya ise 6 puanla Mersin’e geldiklerini hatırlatarak, “3 gün önce Mersin ekibini İzmir’de mağlup ettik. Orada golü bulduktan sonra oyuna tutunduk ve galip gelmesini bildik. Her şeye açık ve öğrenmek isteyen genç bir ekibe sahibim. Yaş ortalamamız 20. Heyecanımız devam ediyor. Golü yedikten sonra da disiplini elden bırakmadık. Uzatmaların sonuna kadar da bırakmadık. Ama ben penaltıda bırakıp içeriye girdim. Oyuncuma güvenim sonsuzdu. Ligde Mersin İdmanyurdu’na başarılar diliyoruz” diye konuştu 

HÜSEYİN KAR
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.