X

Memnun: ‘Sayı farkına rağmen oyun disiplininden kopmadık’!

Galatasaray kadın basketbol başantrenörü ekrem memnun, beşiktaş’ı evlerinde 92-50 mağlup ettikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, “sayı farkına rağmen oyun.

Memnun: ‘Sayı farkına rağmen oyun disiplininden kopmadık’!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 13. haftasında Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş’ı Abdi İpekçi Arena’da oynanan karşılaşmada 92-50 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Mücadele sonunda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Kadın Basketbol Başantrenörü Ekrem Memnun, “Farklı kazandık. Sayı farkından daha önemlisi iyi basketbol Oleybet oynadık. Konsantreydik. Bütün oyuncular çok konsantreydi. Yapmaya çalıştığımız da bu; herkesin her dakika konsantre olması. Savunmayı özellikle birkaç basit hata dışında çok iyi yaptığımızı düşünüyorum. Savunma iyi olunca zaten hücum kendiliğinden gelişiyor. Sayı farkına rağmen oyun disiplininden kopmadık. Oyuncularımı yürekten kutluyorum” dedi. 

KAAN ÜLKER
İSTANBUL 

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.