X

Medicana Sivasspor kafilesi İstanbul’a gitti!

Spor toto süper lig’in 17’inci haftasında deplasmanda fenerbahçe ile karşılaşacak olan medicana sivasspor, istanbul’a gitti.

Medicana Sivasspor kafilesi İstanbul’a gitti!

Sivas’taki hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlı ekip Nuri Demirağ Havalimanı’ndan uçakla İstanbul’a hareket etti .Sivas Demirspor yönetimi de Sivasspor kafilesini İstanbul’a yolcu ederek Teknik Direktör Okan Buruk’a çiçek takdim etti.

Yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Okan Buruk, ”Çok değerli bir uğurlama ile gidiyoruz. Bu bize büyük moral oldu. İnşallah şehrimize yakışır bir şekilde takımımızı temsil ederiz. Çok önemli bir maç. Her hafta önemli ama özellikle Fenerbahçe maçı olduğu için bütün Türkiye’de bizi seyredecek. Haftanın kapanış maçı, ilk yarının kapanış maçı. Gerektiği gibi mücadele edip hak ettiğimiz şekilde puan almaya çalışacağız, puanlar almaya çalışacağız. İnşallah Rivalo devre arasını mutlu kapatırız ve ikinci yarıya da ümitle başlarız” dedi.

Medicana Sivasspor’un Fenerbahçe maçı kafilesinde şu futbolcular yer aldı:

“Ernestas Setkus, Korcan Çelikay, Ziya Erdal, İbrahim Öztürk, Cicinho, John Boye, Kone, Hakan Özmert, Yiğit İncedemir, Çağatay Çeken, Burhan Eşer, Mehdi Taouil, Yekta Kurtuluş, Michael Eneramo, Beykan Şimşek, İbrahim Akın, Erkan Kaş, Orhan Gülle, Aaatıf Chahechoue.”
Ülker Arena’da Fenerbahçe ile Medicana Sivasspor arasında 28 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak olan müsabakayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. 

UĞUR YİĞİT
SİVAS 

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.