X

Mahmuti: ‘Bu iş beyinle yapılan bir iş, biz bunu gösteremedik’!

Darüşşafaka doğuş başantrenörü oktay mahmuti, hırvat ekibi cedevita zagreb’e 79-72 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede,.

Mahmuti: ‘Bu iş beyinle yapılan bir iş, biz bunu gösteremedik’!

THY Euroleague Top 16 ikinci hafta karşılaşmasında Darüşşafaka Doğuş, Volkswagen Arena’da karşılaştığı Hırvat ekibi Cedevita Zagreb’e 79-72 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, “Oyun kontrolü ilk çeyrek bizim elimizdeydi ama sonunda galip gelmek önemli. Oyun kontrolü diye bir şey var. Biz beklemediğimiz şeylerle karşılaşıyoruz. Bunların hepsi mental. İstediğiniz kadar antrenman yapabilirsiniz bu iş beyinle yapılan bir iş. Biz bugün bunu göstermedik. Ondan sonrası hep kumar olan şeyler. Onlar zor şutları attılar, soktular, kazandılar. Biz kumar oynamak istemiyoruz. Maç kaybetmek herkese olabilir. Biz içerikli basketbolu gösteremedik. Bunu konuşuyoruz, belki 20 maç oldu. Sebepleri kimse sormuyor. Herkes kazanmak istiyor. Sebep ne olursa olsun” dedi.

ERDEN: “BİREYSEL HATALAR YAPTIK”
Kralbet />
Tecrübeli oyuncu Semih Erden ise maça iyi başladıklarını belirterek, “Ama bir o kadar da bitirmek önemli. Maçın bitme anı belirli periyotlarda oldu. Bire bire savunma yapacağımız yerde basit hatalar yapıp karşı tarafa kolay sayı şansı verdik. Kafa kafaya giden bir maçtı. Bireysel hatalar dışında sonunda bizim yaptığımız hatalar yüzünden maçı kaybettik. Her maçımı iyi oynamaya çalışıyorum. Bireysel olarak iyi maçlarımdan bir tanesiydi. Tek olarak bunu baz alırsak yanlış olur. Sahada 5 kişi oynuyor ve diğer oyuncular dahil oluyor. Takım olarak maçı kazanmak önemli” diye konuştu.

MESUT ALAN 
 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.