X

Köyceğiz’de Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nde Nostalji Rüzgarları Esti

Köyceğiz’de Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nde Nostalji Rüzgarları Esti

Köyceğiz’de Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Düzenlendi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle beş günlük Geleneksel Çocuk Oyunları şenliği gerçekleştirildi.

Etkinlik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan’ın katılımıyla başladı. İlk gün, çocuklar mendil kapmaca oynayarak keyifli vakit geçirdi.

Haftanın ikinci gününde 4. sınıf öğrencileri “Kaleli Yakan Top”, üçüncü gününde 2. sınıf öğrencileri “Yağ Satarım Bal Satarım” oyunlarını oynadı.

Dördüncü gün, 5. sınıf öğrencileri “Kaleli Yakan Top” ile yarışırken, beşinci ve son gün 2. sınıf öğrencileri “El Değdirerek Bayrak Koşusu” oyununda kıyasıya mücadele etti.

Tüm öğrencilere, etkinliğin sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan tarafından katılım belgeleri takdim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı açıklamada, etkinliğe katkı sağlayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, öğretmenler, okul yönetimleri, veliler ve katılan öğrencilere teşekkür etti.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.