X
Kocaelispor, İsmet Taşdemir Dönemi’ne Başladı

Kocaelispor, Iğdır Maçı Hazırlıklarına Başladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor, Iğdır maçı hazırlıklarına Körfez Brunga Tesisleri’nde başladı.

Antrenman öncesi yeni teknik direktör İsmet Taşdemir, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Taşdemir, Kocaelispor’un şampiyonluk için heyecanlı ve ümitli olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Arzu ettiklerimizi beynimizdekileri oyuncu arkadaşlarımıza geçirmek istiyoruz. Bu süreci doğru aktarımlar ve çalışmalarla yapabilirsek sonrasının çok daha iyi olacağını düşünüyorum. O yüzden çok heyecanlıyım.”

Taşdemir, takımın öncelikli olarak oynamadığı iki maça odaklandığını ve oyuncularla tanışıp idmanlar yaptıktan sonra transfer politikası belirleyeceklerini ifade etti.

M mücadele Gücü Yüksek Bir Takım Olacağız

Taşdemir, toptan kaçmayan ve mücadele ruhu yüksek bir takım oluşturmak istediğini belirterek, “Arzu ettiğimiz şey mücadele eden, toptan kafasını ayağını hiçbir tarafını sakınmayan ve istediğimiz her şeyi yapmaya çalışan oyuncu grubu” dedi.

Tek Odağımız Şampiyonluk

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Kaptan Gökhan Değirmenci ise “Tek hedefimiz şampiyonluk” ifadelerini kullandı. Değirmenci, yeni teknik direktör İsmet Taşdemir’in direktiflerini sahada kusursuz şekilde yerine getirmek için mücadele edeceklerini belirtti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.