X

Kenan Sofuoğlu’ndan Hakan Çalhanoğlu açıklaması!!

Şampiyon motosikletçi kenan sofuoğlu, milli futbolcu hakan çalhanoğlu ile arasında geçen konuşma hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Kenan Sofuoğlu’ndan Hakan Çalhanoğlu açıklaması!!

Şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile arasında geçen konuşma hakkında yeni bir açıklama yaparak sosyal medyada yayınladığı fotoğrafı kaldırdığını belirtti.

Şampiyon motosikletçi sosyal medyadan paylaştığı  ‘İnsan sevdiğine kırılır’ başlıklı mesajında, ‘Ben Hakan kardeşimi uzun zamandır örnek ahlakı ve sporculuğuyla beğenerek takip ediyorum ve kendisini gerçekten sevdiğim için samimi bir şekilde tanışmak için Asyabahis yazdığımda bana tepkisi ve sorgulayarak karşılamasından dolayı gerçekten kırılmamın verdiği hissiyatla doğru olmayarak bu paylaşımda bulundum… Bu paylasimi Hakan kardeşimi kötülemek için değil sadece kırıldığımı belirtmek için paylaştım fakat bu kadar buyutulmesini beklemiyordum ve gereksiz buldum. Bu sebepten öturü paylaşımı kaldırıyorum.’ ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.