X

Kayseri Erciyesspor’da hedef ligde kalmak!

Ptt 1. lig ekiplerinden kayseri erciyesspor’da, teknik direktör timuçin beyazıt, ikinci yarıdaki hedeflerinin en kısa sürede ligde kalmak için gereken puanı.

Kayseri Erciyesspor’da hedef ligde kalmak!

PTT 1. Lig’de oynanan 17 haftanın ardından ilk yarıyı 18 puanla 14. sırada tamamlayan Kayseri Erciyesspor’da, Teknik Direktör Timuçin Beyazıt, İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Beyazıt, göreve geldikleri güne göre ilk yarıyı çok iyi bir yerde bitirdiklerini ifade etti. 

“GÖREVE GELDİĞİMİZDEN BERİ SAVAŞIYORUZ”

Göreve geldikleri 8. haftadan itibaren takımı toparlamak için savaş başlattıklarını kaydeden Beyazıt, “Erciyesspor için zor bir yarıydı. Ben 8. haftada göreve geldim. Tabi ilk 7 haftanın hem fiziksel hem psikolojik sıkıntıları ayrıca ligde alınan kötü sonuçların futbolculara ve kulübe verdiği manevi hasarın hepsini birleştirdiğimiz zaman gerçekten işimiz çok zordu. Arkadaşlarımızla beraber 8. haftada göreve başladık ama oyuncuların da bu işe inanması bizim için çok önemliydi. Başta Ziya Bey olmak üzere gereken her türlü desteği verdiler bize. O süreçten sonra bizim için tekrar bir savaş başladı. Hem antrenman olarak hem de psikolojik olarak gerçekten çok uğraş verdik. Ondan sonra da bildiğiniz gibi 10 tane maç oynadık. Göztepe maçından itibaren sürekli yukarıya doğru giden bir ivme ile arkadaşlarımız gerekeni yapmaya çalıştı. O konum itibariyle bugün çok güzel bir yerde ilk yarıyı bitirdik ama halen diğer 8-10 takım gibi bizim de aşağıyla ilgili tehlikemiz bulunuyor. Bunun da bilincindeyiz” dedi.

“AMACIMIZ EN KISA SÜREDE LİGDE KALACAK PUANI ALMAK”

Amaçlarının verilen arayı iyi değerlendirerek ikinci yarıda en kısa sürede ligde kalacak puanı almak olduğunu kaydeden Teknik Direktör Betpas Timuçin Beyazıt, “İkinci yarı çok daha zor olacak. Çünkü artık takımlar hedefe yaklaşacak, ligin boyu kısalıyor. Telafisi olmayan, son defa oynanacak maçlar… Dolayısıyla bugün bulunduğumuz tablo her şekilde açıklıyor zaten. Hemen hemen bütün takımların yukarıya oynama veya puan itibariyle küme düşme şansı var. Bu açıdan çok hassas ve tehlikeli bir tablo kendi açımızdan değerlendirmemiz gerekirse. İkinci yarı bizim amacımız alabileceğimiz en kısa sürede ligde kalacak puan neyse onu almak. Zor ama bütün takımlar için zor olacak. Tek amacımız takımımızı ligde tutmak. Bunun için yoğun bir şekilde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“3-4 MEVKİYE TAKVİYE İHTİYACIMIZ VAR”

Devre arasında transfere ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Timuçin Beyazıt, “Sezon başındaki aksaklıklardan dolayı istenen kadro oluşturulamıyor ya da oluşturulan kadrodan istenen verim alınamıyor. Bu sadece bizim için değil bütün takımlar için geçerli. Bizim amacımız takım kalitemizi biraz yükseltmek. İkinci yarı savaş olacak bütün maçlarda. Bu yolda bize katkı sağlayabilecek 3-4 tane arkadaşımızı aramıza katabilirsek istiyoruz. Ofansif bölgeye ve orta sahaya destek almamız lazım. 3-4 tane mevkiye takviyeye ihtiyacımız var” şeklinde konuştu. 

TURAN BULUT
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.