X

Ivkovic: ‘Savaşarak galip geldik’!

Anadolu efes başantrenörü dusan ıvkovic, “bugün kazanmak önemliydi. top 16’ya galibiyetle başladık. iyi oynayamadığımız maçta savaşarak galibiyeti elde ettik”.

Ivkovic: ‘Savaşarak galip geldik’!

THY Euroleague TOP 16 E Grubu ilk hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, Abdi İpekçi Arena’da Kızılyıldız’ı 85-84 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, şanslarının yaver gittiğini belirterek, “Kızılyıldız’ın maçı domine etmesine rağmen maçı kazanmasını bildik. Takımımın bugünkü performansının bir açıklaması olabilir. Bugün baskı altında oynadık. Kızılyıldız bugün dominant bir şekilde oynadı. Maçın ilk üç periyotunda reaksiyon gösteremediğimizi düşünüyorum. Sadece ilk periyotta 2 sayı öndeydik. Geri kalan üç Bets10 periyotta varlık gösteremedik. Son periyota 11 sayı geride girdik. Takımımı tebrik ediyorum. Pes etmediler ve maçın son saniyesine kadar savaştılar. Bugün kazanmak önemliydi. Top 16’ya galibiyetle başladık. İyi oynayamadığımız maçta savaşarak galibiyeti elde ettik. Kızılyıldız genç oyunculardan ve iyi teknik ekipten oluşuyor. Bugün Anadolu Efes olarak maçı iyi analiz edip, hatalarımızdan dersler çıkarmalıyız. Pazar günü oynayacağımız TED Kolejliler maçı öncesinde bu maçı analiz ederek, hatalarımızdan ders çıkarmalıyız” şeklinde konuştu. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.