X

Ivkovic: ‘Galibiyeti hak eden takımdık’!

Fenerbahçe’yi 93-84 mağlup eden anadolu efes’te başantrenör dusan ıvkovic, ‘sahada daha iyi olan ve galibiyeti hak eden takımdık’ dedi.

Ivkovic: ‘Galibiyeti hak eden takımdık’!

Spor Toto Basketbol Ligi 12. hafta maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe’yi 93-84 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın da başantrenörleri açıklamalarda bulundu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, çok zorlu ve üst düzeyde bir mücadele olduğunu belirterek, “Oyuncularımı tebrik ederim. Bugün Anadolu Efes sahada daha iyi olan ve galibiyeti hak eden takımdı. Bugün maçta sahada iki farklı yarı izledik. Fenerbahçe beni ilk yarıdaki agresif oyunuyla şaşırttı. Biz sürpriz top kayıpları yaptık. Her iki takım da devreyi 50 sayı ile tamamladı. Ama ikinci yarıda sahada farklı bir tablo vardı. Megabahis Savunmamız daha iyiydi ve daha agresifti. Fenerbahçe bu devrede sadece 34 sayı buldu. Türkiye Ligi’nde iki iyi takımın kaliteli bir mücadelesi oldu. Şimdi hafta sonunda Uşak deplasmanında oynayacağımız karşılaşma var ve hemen ardından Top 16 başlıyor. Yolumuza çok çalışarak devam etmeliyiz” dedi.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ise maçta bazı şeyleri çok iyi yaptıklarını bazı şeyleri ise çok kötü yaptıklarını belirterek, “Bu karşılaşmada olan bazı şeyler için farklı kişilerin analiz yapması lazım. Herkes kendi işini iyi yapmalı. Ben kendim ve oyuncularımla ilgili kısma bakıyorum bazıları da kendi kısmına bakmalı. Buradaki hakem kararlarına iyi bakılmalı. Bize çalınmayan ve Anadolu Efes’e çalınan kararlar var” açıklamasında bulundu.

MESUT ALAN 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.