X

İpekoğlu: ‘Bu maçtan sonra transfer düşünmüyorum’!

Adanaspor teknik direktörü engin ipekoğlu, ziraat türkiye kupası maçında trabzonspor’a 4-1 yenilmelerine rağmen oyundan memnun olduğunu belirterek, “belki bir.

İpekoğlu: ‘Bu maçtan sonra transfer düşünmüyorum’!

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İpekoğlu, kupa ve maç için bir iddialarının olmadığını hatırlatarak, “Açıkçası bu maçta bir iddiamız yoktu. Genç arkadaşlarımızın durumunu görmek istedik. Yenilmemize rağmen ortaya konulan oyundan mutluyum. Genç arkadaşların neler yapabileceğini, takıma katkısını görmek açsından kazançlı çıktığımızı düşünüyorum. Hafta sonu oynayacağımız maçtan dolayı yedek kadro ile sahaya çıktı. Yeterli kadro olmadığı için çok porno fazla yükleme olmasın diye bazı arkadaşları oynatmak zorunda kaldık. Bu maç bizim açımızdan sahadaki arkadaşların ortaya koyduğu futbol açısından değerli oldu. Belki bir transfer daha yapabilirdik. Ancak bugünkü maçtan sonra transfer düşünmüyorum. Bence bu takım bizim için yeterli” diye konuştu. 

CEMİL SEREZLİ – EREN BOZKURT
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.