X

İhlas Koleji’nden kritik galibiyet!

İstanbul genç erkekler basketbol süper ligi a grubu’nda mücadele eden ihlas koleji, grubun kritik maçında itü’yü 62-45 yenerek hem sezonun 5. galibiyetini aldı.

İhlas Koleji’nden kritik galibiyet!

Bayrampaşa Spor Salonu’nda oynanan mücadelede rakibine maç boyunca kolay sayı şansı tanımayan lacivert-beyazlılar, farkı sürekli olarak çift haneli sayılarda tutarak karşılaşmayı da 17 sayı farkla 62-45 kazanmayı başardı.

Sezonun ilk yarısındaki mücadelede de başarı gösteren İhlas Koleji, böylece rakibi karşısında bu sezon oynanan iki maçı da kazanmış oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da yer aldığı grupta Gencobahis almış olduğu galibiyetle önemli bir virajı geride bırakan lacivert-beyazlılar, grubun son maçında İstanbulspor’u yendikleri takdirde finale kalacaklar.

Final grubuna kalabilmek adına önemli bir karşılaşma kazandıklarını ifade eden İhlas Koleji Antrenörü Tacettin Çıpa, “Sezona çok önemli galibiyetler alarak başladık. İTÜ karşısındaki galibiyetimizle final grubuna bir adım daha yaklaştık. Artık tüm hedefimiz İstanbulspor maçını kazanarak finale katılmak” dedi.
İhlas Koleji, kendisi için büyük önem taşıyan maç için İstanbulspor ile 30 Aralık Çarşamba günü Ahmet Cömert Spor Salonu’nda karşılaşacak. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.