X

İhlas Koleji adını Play-Off’a yazdırdı!

İstanbul genç erkekler basketbol süper ligi a grubu’nda mücadele eden ihlas koleji, grubun son maçında istanbulspor’u 56-41 yenerek play-off grubuna.

İhlas Koleji adını Play-Off’a yazdırdı!

Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan maçta, rakibine üstünlüğünü maçın başından itibaren kabul ettiren lacivert beyazlılar, farkı sürekli çift haneli sayılarda tutarak karşılamayı 15 sayı farkla 56-41 kazandı.
İhlas Koleji’nin, gruptan çıkmak için yaptığı son maçı da kazanması, tüm İhlas Koleji ailesini sevindirdi. Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan takım antrenörü Tacettin Çıpa, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımların yer aldığı gruptan bir kolej takımı olarak çıkmanın büyük bir başarı olduğunu söyledi. Çıpa, “Bizim için çok önemli bir maça çıktık. Oyuncularım da bunun bilincindeydiler. Maçın başından itibaren Betpas disiplinli bir oyunla kontrolü hep elimizde tuttuk ve kazandık. Artık play-off grubu maçlarını bekliyoruz” dedi.

Grup maçlarında İhlas Koleji olarak ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklarını ifade eden Çıpa, oyuncular için de kendilerini göstermek açısından çok önemli bir fırsat olduğunu belirtti.
Karşılaşma sonunda elde edilen başarı konusundaki mutluluğunu dile getiren İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, “Genç Erkeklerde okulumuzu en üst seviyede temsil ediyoruz. Bugün de bizleri çok mutlu eden bir galibiyet elde ettik. Başta antrenörümüz Tacettin Çıpa olmak üzere tüm sporcu kardeşlerimi kutluyorum” dedi. Koç, gruplardaki tek kolej takımı olduklarının altını çizerek İhlas Koleji armasını başarıyla temsil eden basketbolcuları tebrik etti.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.