X

İbrahim Üzülmez: ‘Ben istifa ettim, istifamın da arkasındayım’!

Sonuna kadar takımına, formasına, armasına ve kentine sahip çıkan futbolcu topluluğuna sahip olduğunu belirten vartaş elazığspor teknik direktörü ibrahim.

İbrahim Üzülmez: ‘Ben istifa ettim, istifamın da arkasındayım’!

PTT 1. Lig’in 17. haftasında Vartaş Elazığspor, sahasında Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, istifasının arkasında olduğunu belirtirken, Elazığspor’da çalışmaktan da mutlu olduğunu dile getirdi.
Maçın çok fazla değerlendirmesine girmeyeceğini ifade eden Üzülmez, “Sonuçta 10 kişi kaldık. Sizler de biliyorsunuz, maçtan önce 3-4 antrenman yapmadık. Sonuna kadar takımına, formasına, armasına ve kentine sahip çıkan futbolcu topluluğuna sahibim. Onlara yürekten teşekkür ediyorum. Onların ne kadar karakterli oyuncular olduğunu bundan önceki haftalarda söylemiştim. Bir Sahabet kez daha verdikleri mücadeleden, ortaya koydukları karakterden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
“10 kişi kaldık,antrenman yapmadık ama sahada yüreği ile oynayan bir oyuncu topluluğuna sahibim” diyen Üzülmez, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Çok fazla şey söylemek istemiyorum. Maalesef bundan önce söylediğim açıklamaların arkasındayım. Ben hiçbir zaman koltuk sevdalısı değilim, istifamın arkasındayım. Elazığspor büyük bir camia, biz gelip geçiciyiz. Eminim ki bir çok kişi gelmek istiyor buraya. Gelen kişi çok karakterli bir oyuncu topluluğuna geliyor. Sadece bu takıma sahiplenilsin. Bundan sonraki süreçte birkaç takviye yapıldığı zaman daha iyi yerlere gelecektir.”
Üzülmez, istifası ile ilgili sorulan soruya da, “ Ben istifa ettiğimi söyledim, istifamın arkasındayım. İstifa ediyorum” diyerek cevap verdi. 

HALİL İBRAHİM VARLI
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.