X

Hakan Kutlu’dan istifa açıklaması!

Mersin idmanyurdu’nda göreve geldikten bir gün sonra görevi bırakan hakan kutlu, ayrılış nedeninin, başkan ali kahramanlı’nın açıklamaları olduğunu.

Hakan Kutlu’dan istifa açıklaması!

 

Mersin İdmanyurdu’ndan istifa eden Teknik Direktör Hakan Kutlu, görevi bırakmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Genç teknik adam, Başkan Ali Kahramanlı’nın yapmış olduğu açıklamaları şaşkınlık ve üzüntü içerisinde okuduğunu belirterek, “Kulübün şu an içerisinde bulunduğu durum ve yaşananlar tüm ülke kamuoyu tarafından malum durumdayken; Mersin şehri, taraftarlar ve eski dönemden kader birliği yaptığım yöneticilerimizle olan gönül bağımızdan dolayı büyük bir istek ve şevkle bu görevi kabul etmiştim. Ancak şu anki durumda göreve devam etmem imkansız bir hal almıştır. Mevcut başkanımız benim ‘tasvip’ etmediği bir teknik direktör olduğumu dile getirmiştir. Haklıdır! Çünkü ben bu takımı ekibimle birlikte 9 ay maaş almadan Süper Lig’e taşıdım ve kulübün kasasına 50 trilyon nakit girmesini sağladım. Ben takımın maddi olarak zor Fenomenbet günler yaşadığı dönemde alacağımı erteleyerek kulübün transfer tahtasını açmasına yardımcı oldum. Ben takım otelde mahsur kaldığı zaman cebimden otel parasını ödedim. Ben bu anlaşma sürecinde, bir önceki dönemden kalan 1 trilyona yakın alacağımın yarısından vazgeçtim. Mevcut başkan da biliyor ki beni tasvip etmemesi için bunlar gibi onlarca daha sebep var. Mevcut başkan, eski teknik direktörün parasının gerekirse yönetim arasında toparlanarak verilmesini ve helalleşilmesi gerektiğini vurgulamış. Haklıdır ve Bülent hocanın hakkıdır. Ancak keşke benim takımı Süper Lig’e çıkardığım dönemden kalan alacaklarım hala dururken tek taraflı fesih yapmak yerine benimle de ‘helalleşme’ yoluna gitseydi.

Bu yaşanılan süreç boyunca benden desteğini ve sevgisini esirgemeyen kulübün mevcut futbolcularına, yönetim kurulu üyelerine ve Mersin İdmanyurdu’nun gerçek sahibi olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. 11 Ocak’ta yapılacak olan olağanüstü kongrede mevcut başkan ‘resmi olarak’ göreve devam etmezse, transfer tahtası kapalı olsa dahi yeniden masaya oturarak bu takımın ligde kalması için gerekli mücadeleye hazır olduğumu belirtmek isterim” dedi. 

HÜSEYİN KAR
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.