X

Güzel başlayan maç kavgayla bitti!

Bilecikspor ile vitraspor maçı sonunda galibiyet sevincini abartan futbolcuyu linç edilmekten emniyet güçleri kurtardı.

Güzel başlayan maç kavgayla bitti!

Bilecik 1. Amatör Lig 14. hafta müsabakasında, Bilecikspor kendi sahasında grup lider Vitraspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın uzatma dakikalarında başlayan gerginlik maç sonuna da yansıyınca saha savaş alanına döndü. Maçın 90+6. dakikasında Bilecikspor ceza sahasının dışında kazanılan serbest vuruş sonrası, Bilecikspor oyuncusu Hakan Ayaz, Vitrasporlu bir oyuncu ile tartıştı. Hakem Mustafa Kurnaz bu oyuncuya çift sarıdan kırmızı kart gösterdi. Bu kart sonrası ortam gerilince saha içi karıştı. Bu sırada Bilecikspor antrenörü Fatih Savak ile yedek oyuncu Can Aydın da kırmızı kart gördü. Yaşanan olaylar sonrası Vitrasporlu oyunculardan Mehmet Ümit Başaran da kırmızı kart gördü. 

Kullanılan serbest vuruştan sonuç çıkmazken, hakem maçın son düdüğünü çaldı. Maçın bitiminde Vitrasporlu Mustafa Yüksel, galibiyet sevincini abartınca Bileciksporlu futbolcular Yüksel’e doğru Betgram koşmaya başladı. Bu sırada yedek kulübesine kaçan oyuncuya tekmeler, yumruklar havada uçuştu. Bileciksporlu yönetici Mehmet Ali Keskin, Mustafa Yüksel ile futbolcular arasına girerek futbolcuyu korudu. Bu esnada, “Sen deplasman oyuncususun sevinme otur yerine” diyerek tepki gösterdi.
Bu sırada emniyet güçleri Bilecikspor ile Vitrasporlu oyuncular arasına barikat çekerek futbolcuyu linç edilmekten kurtardı. Maçı protokol tribününde izleyen Vitraspor yöneticileri ile taraftar arasında tartışma yaşanırken, olaylar büyümeden yatıştırıldı. Bu olaylar sonrası Vitrasporlu oyuncular yedek kulübesinde seyircilerini gitmesini beklerken, yoğun güvenlik önlemleri arasında soyunma odasına girebildiler. Maçın hakem üçlüsüne maç sonu tribünler yabancı madde atılırken, maçın orta hakemi Mustafa Kurnaz, tribünlere, “Benim içim rahat” diyerek elini kalbine götürdü. Yaşanan bu olaylar sonrası Bozüyük temsilcisi Vitraporlu oyuncular ve yöneticilerinin içinde bulunduğu 2 otobüs 4 polis arabası eşliğinde ilden ayrıldı.
Maçı Vitraspor 1-0 kazanarak liderliği sürdürdü. Bu galibiyet sonrası Vitraspor 38 puana yükselirken, Bilecikspor 33 puanda kaldı. 

CEM KAAN TOKA – İBRAHİM SÜNETÇİ
BİLECİK 

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.