X

Galatasaray’ın genç yıldızı iddialı konuştu!

Galatasaray’ın genç oyuncusu sinan gümüş, zirve ile aralarındaki puan farkına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “diğer takımların da kazanması gerekiyor yoksa.

Galatasaray’ın genç yıldızı iddialı konuştu!

Kamp çalışmalarını Antalya Belek’te sürdüren Galatasaray’da, 21 yaşındaki futbolcu Sinan Gümüş bir basın toplantısı düzenledi.

“KARARI HOCA VERİYOR”

Sakat oyuncuların dönmesi durumunda forma şansının azalacağını belirten Sinan, “Her fırsatı değerlendirmek ve oynamak istiyorum. Takımda çok fazla ofansif oyuncu var. Herkes mücadele ediyor ve hoca da en iyisini seçmek istiyor. Kararı hoca veriyor ama ben her dakikayı çok iyi değerlendirmek istiyorum” dedi.

“İLK GOLÜMÜ DÖRT GÖZLE BEKLEDİM”

Kendisine Hollandalı yıldız Robben’i örnek aldığını dile getiren Gümüş, “O da çok çalım atan bir oyuncu. Dört gözle ilk Süper Lig golümü bekledim ve Kayseri maçında attım. Ofansif oyuncu için gol çok önemli, öz güven geliyor. Yarın oynayacağımız maçta da inşallah takıma iyi bir katkı sağlarım” diye konuştu.

“BU CAMİADA MUTLUYUM”

Genç oyuncu, sarı-kırmızılı taraftarların sevgisinin kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, “Sevgi genç oyuncuları motive ediyor. Çoğu kişiden oyuna girdikten sonra takıma heyecan verdiğimi duydum. Transfer konusunda çok şey yazıldı ama ben bu camiada mutluyum. Daha fazla gol atmak, takıma katkı sağlamak istiyorum. Başka bir yere gitmek değil, burada kalıcı olmak istiyorum” açıklamasını yaptı.

“MUSTAFA HOCA FARKLI BİR İNSAN”

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na teşekkür eden Sinan, “İlk maçımı onun sayesinde oynadım. Beni futbol dünyasına o tanıttı. Mustafa hoca Polobet farklı bir insan. Disiplinli birisi. Benimle çok ilgilendi. Bana çok ilgi gösterdi. İkisine de teşekkür etmek istiyorum. Yeni hoca gelirse o da kendi sistemini oynatmak ister. Bu da size farklı bir şeyler katar” ifadelerini kullandı.

“KİM TÜRKİYE İÇİN OYNAMAK İSTEMEZ”

Sinan Gümüş, milli takım konusunda sorulan soru üzerine ise, “Türkiye için oynamak isterim ama şu anda süre alamadığım için teklif gelmemiş olabilir. Belki süre alırsam teklif gelecektir. Fatih Hoca beni ararsa ‘hayır’ demem. Kim Türkiye için oynamak istemez, kim Avrupa Şampiyonası’na gitmek istemez ki. O şans bana verilirse mücadele etmek isterim” cevabını verdi.

“ŞAMPİYON OLAMAYIZ ZANNETMESİNLER”

Şampiyonluk şansları ve Donk transferi ile ilgili sorulan soru üzerine ise Sinan Gümüş, “Şu an 3. sıradayız ama daha 17 maçımız var. Biz maç maç bakıp 3 puan almak istiyoruz. Diğer takımların da kazanması gerekiyor yoksa arkadan geliriz. Önümüzdeki takımlar şampiyon olamayız zannetmesinler. Donk’la iyi anlaştık. İyi bir insan. Uzun boyuyla kafa toplarında bize yardımcı olacak. Bence geçen sene Melo’nun olduğu bölgede bize yardımcı olabilir” değerlendirmesini yaptı. 

MEHMET SELMAN BEKTAŞ – MEHMET ŞİRİN TOPALOĞLU – SABRİ KALKAR
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.