X

Fikret Orman’dan Barcelona açıklaması!

Beşiktaş kulübü başkanı fikret orman, vodafone arena’nın açılışına ilişkin tarih vermekten kaçınırken, “ligler devam ederken barcelona ile oynamamız mümkün.

Fikret Orman’dan Barcelona açıklaması!

Beşiktaş’ta bugün 1. yılı kutlanan Vodafone Kara Kartallar projesinde siyah-beyazlı başkan Fikret Orman, açıklamalarda bulundu.

“SON EVRELERİ GÖRMEMİZ LAZIM”
Stadın ne zaman biteceği konusunda sorulan soruya Başkan Orman, “Ne zaman açılacak; bittiği zaman. Artık sonlarına geldik. Bununla alakalı bir tarihi herkes bekliyor ve bizim o tarihi açıklamamız için son evreleri görmemiz lazım. Yakın bir gün. Biz de stadımızı hızlı bir şekilde görmek istiyoruz” yanıtını verdi.

“LİGLER DEVAM EDERKEN BU MAÇIN OYNANMASI MÜMKÜN DEĞİL”
Barcelona ile Vodafone Arena Stadı’nda bir açılış maçı yapılıp yapılmayacağı sorulması üzerine Orman, “Ana sponsorumuz Beko. Onlar dünyada iki kulübe sponsor. Biri biz, biri de Barcelona. Bizim stadı açmak istediğimiz tarihler bu sezonla alakalı tarihler. Ligler devam ederken bu maçın oynanması mümkün değil. Sezon açılışında bir niyetimiz var. Ensobet Bizim genel bir zihniyetimiz vardır. ‘Sponsorlarımızdan ne alabiliriz’ diye bakmayız, ‘nasıl birlikte kazanabiliriz’ diye bakarız. Bunu Beko karşılasın diye bir talebimiz de olmadı. Bizim her ilişkimiz kazan-kazan üzerinedir. Barcelona niyetimiz var. İnşallah sonuçlarını da yakın zamanda açıklarız” cevabını verdi.

“DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”
Vodafone’un kendilerine birçok platform açtığını dile getiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Tüm Beşiktaş taraftarının beklentisi devre arasında transfer. Stadyumların hızlıca bitmesi ve şampiyon olma beklentimiz de var. Bunun sağlamak için biz geldiğimizde Beşiktaş’ı ağır finansman yüküyle devralmıştık. Şu ana kadar geldiğimiz süreçte ise stadyum gelirimiz olmadan finanse etmek, muhteşem bir takım oluşturmak ve transfer yapabilmemiz için paraya ihtiyacımız var. Bunların hepsi parayla yapılan işler. Taraftar bizden transfer istiyorsa herkes paketini alsın 1 milyona ulaşsın, hem transfer hem de stadımıza bir tuğla koysun. Çabamızı herkes görüyor ve desteğe ihtiyacımız var” dedi.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.