X

Faruk Güllüoğlu Beşiktaş’a sponsor oldu!

Faruk güllüoğlu, siyah-beyazlı takımın bayan basketbol takımına sponsor oldu.

Faruk Güllüoğlu Beşiktaş’a sponsor oldu!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Beşiktaş Bayan Basketbol takımına destek verdiğiniz için camia başkanı olarak çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Yeni stadımızda, Kartal Yuvası’nda her yerde Faruk Güllüoğlu’nun ürünlerini satacağız” dedi. 

Faruk Güllüoğlu, siyah-beyazlı takımın bayan basketbol takımına sponsor oldu. Bugün sabah saatlerinde Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde gerçekleşen sponsorluk anlaşmasında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse ve Lezzet Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin yer aldı.

ORMAN: “ÇOK ÖNEMLİ BİR MARKA”
Sponsorluk anlaşması töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, Faruk Güllüoğlu dediklerinde aklına çocukluğunun geldiğini ifade ederek, “Allah rahmet eylesin babam Ramazan aylarında beni Güllüoğlu mağazalarına yollardı. Ben orada sırada beklerdim baklavaları almak için. Sonrasında Ramazan’da evimizde yerdik. Çok Oslobet önemli bir marka. Beşiktaş ile beraber oldukları için kendilerini kutluyorum. İnşallah beraber çok güzel şeyler yapacağız. Beşiktaş Bayan Basketbol takımına destek verdiğiniz için camia başkanı olarak çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Yeni stadımızda, Kartal yuvası’nda her yerde Faruk Güllüoğlu’nun satacağız. Uzun süreli bir birliktelik olacak diye umut ediyorum. İnşallah iki kuruma da hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

GÜLTEKİN: “VERDİĞİMİZ DESTEKTEN DOLAYI MEMNUNUZ”
Lezzet Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin ise yaptığı açıklamada, “Biz hem Beşiktaş taraftarı olarak, hem de Faruk Güllüoğlu olarak Bayan Basketbol Takımı’na verdiğimiz destekten dolayı memnunuz. Bizleri kabul ettikleri için başkanımıza da teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı.

ÖZKÖSE: “SPONSORLUK ANLAŞMALARI İLERİDE DAHA ÇOK BÜYÜYECEK”
Siyah-beyazlı takımın basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse ise, bayan basketbol takımına yeni bir sponsor kazandırdıklarını ifade ederek, “Bu sponsorluk anlaşmaları ileride daha çok büyüyecek ve çeşitlenecektir. Faruk Güllüoğlu Ailesi’ne teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” diye konuştu. 

DOĞAN GÜNDOĞDU
İSTANBUL
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.