X

Eto’o sponsorluk anlaşması gereği Brezilya’da!

Antalyaspor kulübü başkanı gültekin gencer, kamerunlu yıldız futbolcu samuel eto’o’nun kulüpten aldığı izin doğrultusunda sponsorluk anlaşması gereği.

Eto’o sponsorluk anlaşması gereği Brezilya’da!

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Eto’o’nun neden Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası grup maçında forma giyemeyeceğine açıklık getirdi.

Başkan Gencer, Eto’o’ya Brezilya’da Botafogo – Comercial arasındaki mücadelede forma giymek üzere kulüpten izin verildiğini kaydetti.

Eto’o’nun sponsorluk anlaşması kapsamında Brezilya’da yer aldığını ifade eden Başkan Gencer, “Eto’o zaten zorunlu olmadıkça kupa maçlarında forma giymeyecekti. Sponsorluk Betebet anlaşması neticesinde Brezilya’daki program kupa maçına denk geldi. Bunun altında başka bir neden aramaya gerek yok. Bu organizasyondan Antalyaspor’un da kazanımları olacak. Eto’o etkinliğe katıldı, bu gece geri dönüyor. Gaziantepspor maçında takım kaptanı olarak sahada yerini alacak” dedi. 

İSA AKAR
ANTALYA

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.