X

Eto’o gidiyor mu?!

Antalyaspor başkanı gültekin gencer, “eto’o ile ilgili şu aşamada net bir şey yok. giderse saygı duyarız” dedi.

Eto’o gidiyor mu?!

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, İsviçre’nin Zürih kentinde düzenlenen 2015 FIFA Altın Top Ödülü (Ballon d’Or) töreninde Eto’o ile birlikte katılmasının gurur verici olduğunu söyledi. 2016 Altın Top ödülünün sahibi Messi’yi törenin ardından ziyaret ettiklerini belirten Gencer, “Eto’o Messi’ye ‘Seni başkanımla tanıştıracağım 5 yıl sonra seni transfer edecek’ dedi. Messi de güldü aramızda böyle bir sohbet geçti. Bizi eleştirenler vardı. Eto’o’yu transfer ettiğimizde bunu bile eleştirenler olmuştu. Bizden sonra gelecek olanlar 5 sene sonra Messi’nin transfer edilmesini düşünmesi lazım. Bizden sonra gelecek olanlar yıldız avına Messi’den başlamalıdır” diye konuştu.

“BİZİ MEZE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR, ÇOK ÜZGÜNÜM”

“Antalya’yı ve Türkiye’yi en iyi tanıtacak olan Antalyaspor’dur” diyen Gencer, “Törende insanlar Eto’o’dan imza almak için birbirini eziyordu. Bazı ödül törenlerini görüyoruz çok saçma sapan ödüller veriliyor. Çok rahatsızım, doluyum. İnanılmaz rahatsızım ve bir toplantı yapıp konuşacaklarıma dikkat çekilmesini istiyorum. Takdir edilmesindense kıskançlık harekatının başlaması birçok kuruluş ve STK’larda olmasını konuşup masaya yatıracağım herkes her Pashacasino şeyi bilecek. Bazı yerlerde özellikle internet sitelerinde güzel şeylerden bahsedilmiyor, ancak ufak bir hatada bizi yerden yere vurmaya ve meze yapmaya çalışıyorlar. Bundan dolayı üzgünüm” şeklinde konuştu.

GULERMA BREZİLYA YOLCUSU

Başkan Gencer, yıldız oyuncu Eto’o’nun Çin’den transfer teklifi alıp almadığıyla ilgili de açıklama yaptı. Eto’o’yla ilgili transfer tekliflerinin dünyada her yıldız oyuncuda olduğuna dikkat çeken Gencer, Gulerma’nın da transfer edildiğini belirterek şöyle konuştu:

“Gulerma’nın transferi yüzde 90 tamamlandı. Brezilya’ya Corinthians’a transfer oluyor. Biz iki kulüp arasında her türlü anlaşma sağlandı. Corinthians hep futbolcu satan ve ilk defa bir transfer yapan bir futbolcu onu da Antalyaspor’dan alıyor. 1,3 Milyon Euro’ya anlaşması dün gece yapıldı. Sadece kendisiyle ilgili hesaplaşmalar var. Onun dışında bir sorun yok. Eto’o ile ilgili şu aşamada net bir şey yok. Birden fazla teklif var ama kendisi buradan çok mutlu. Baş döndürecek bir teklif gelirde kendisi de gitmek isterse gitmesi ya da gitmemesi için baskı yapmayız. Giderse saygı duyarız” dedi.

Başkan Gencer, Eto’o’nun transferine yönetimin bakış açısında görüş ayrılığının olduğuyla ilgili haberlere ise, “Kesinlikle bir görüş ayrılığı yok. Eto’o teklifler geldiğinde bana gelip konuştu. Biz bu konuları çok fazla açmayız. Biz gerçeklere ve yazılı aşamalara bakarız” dedi.
 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.