X

Ertuğrul’dan mesaj var!

Fenerbahçe’de sağ arka üst adalesinde yırtık tespit edilen ertuğrul taşkıran, “şu anda gayet iyi durumdayım. inşallah sakatlığımı atlattıktan sonra birlikte.

Ertuğrul’dan mesaj var!

Antalyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinin 77. dakikasında sakatlanan ve oyunu terk eden 26 yaşındaki Ertuğrul Taşkıran, sosyal medya hesabından sakatlığı ile ilgili bir açıklama yaptı. Dün ilk defa Kadıköy’de taraftarların önüne çıktığını belirten Ertuğrul, “Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Kendi adıma unutamayacağım dakikalar yaşadım. Güzel bir galibiyet aldık ve umarım taraftarlarımızı mutlu ettik. Sakatlığımla alakalı açıklama yapmak için dururumumun netleşmesini bekledim. Arka adalemde Jasminbet bir yırtık söz konusu ve tedavi sürecine dün akşamdan itibaren başladık. Allah’a şükür şu anda gayet iyi durumdayım ve önümüzdeki haftalarda tedavi süreci ile birlikte inşallah çok daha iyi olacağım. Arayıp soran yakınlarıma, arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. İnşallah sakatlığımı atlattıktan sonra birlikte çok daha güzel galibiyetler kutlayacağız” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.