X

Elazığspor’da İbrahim Üzülmez devri kapandı!

Vartaş elazığspor, teknik direktör ibrahim üzülmez’in istifasının kabul edildiğini açıkladı.

Elazığspor’da İbrahim Üzülmez devri kapandı!

Elazığspor Yönetimi, Adanaspor maçı öncesi istifasını sunan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in istifa kararını kabul etti. Vartaş Elazığspor’un internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bilindiği üzere Yönetim Kurulumuza istifasını sunan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in istifası Adanaspor maçı öncesi gündeme alınmamıştı. Kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk ve Yönetim Kurulumuz, Vevobahis maç sonrası İbrahim Üzülmez’le bir araya gelerek istifasıyla ilgili bir görüşme gerçekleştirmiştir. Yapılan görüşmede Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, istifasını geri almasının etik olmayacağını Kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk ve Yönetim Kurulumuza bildirmiştir. Bu gelişmelerin ardından Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in istifası Yönetim Kurulumuzca değerlendirilerek kabul edilmiştir. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ve ekibine Vartaş Elazığsporumuza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.”
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.