X

Donk, adım adım Galatasaray’a!

Galatasaray’ın bir süredir gündeminde olan kasımpaşa’nın yıldız oyuncusu ryan donk, sarı-kırmızılı formayı giymeye çok yakın.

Donk, adım adım Galatasaray’a!

Galatasaray, Melo’nun gönderilmesinin ardından ön liberoda istediğini verimi alamaması üzerine harekete geçti. Adı bir süredir sarı-kırmızılılarla anılan ve bu sezon lacivert-beyazlı forma ile iyi bir performans gösteren başarılı oyuncu Ryan Donk’un devre arasında Galatasaray’a transfer olması bekleniyor. Konuyla ilgili Fanatik Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da, Donk’un devre arasında yüzde 99 Galatasaray’a gideceğini ve orada çok başarılı olacağını belirtti.

“UMUT BULUT’U İSTEDİM”
Kasımpaşa’nın Hollandalı yıldızını Galatasaray’da görmek isteyen Mustafa Denizli, transfer için takas teklifinde de bulunmayı hedefliyor. Mustafa Denizli ile sık sık görüştüğünü Betbaba belirten Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, şartların oluşması durumunda diretmenin bir anlamı olmadığını vurgulayarak, “Mustafa Hoca ile sürekli konuşuyoruz. Kendisini aradım ve Umut Bulut’u istedim. O da Burak’ın sakat olduğunu ve sorun yaşayacaklarını belirtti. Umut gibi bir oyuncunun oturmaması lazım, oynamalı. Sonrasında da Donk’u söyledi. Galatasaray’da Mustafa Hoca bence başarılı olur. 5-6 çok iyi transfer yapması gerekiyor” dedi.

Bu sezon Kasımpaşa forması ile ligde 16 maça çıkan Hollandalı oyuncu, 2 gol, 2 asist yaptı. Donk, Rıza Çalımbay’ın takıma gelmesiyle ön liberoda forma şansı buldu ve başarılı bir grafik çizdi.
 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.