X

Deringöl: ‘Gazımız bitmek üzere’!

Orduspor başantrenörü levent deringöl, ‘görünen şu, gazımız kaçmış, bu gazımız bitmesin bitmek üzere ve buraya bir gaz lazım. arabanın benzini gazı olmazsa o.

Deringöl: ‘Gazımız bitmek üzere’!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Orduspor, sahasında konuk ettiği Mersin BŞB’ye 82-58 mağlup oldu. Maçın ardından iki takım başantrenörü açıklamalarda bulundu. Yeni bir kadro oluşturacaklarını belirten Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, “Yeni bir kadro oluşturacağız. Takıma yeni katılan oyuncumuz henüz adapte olamadı. Edirne maçında Vanderslo şoförümüz sahadaydı. Orduspor zor bir dönemeçten geçiyor. Oyuncular gidiyor, bu ayın sonunda Milovanovic gidiyor. Onun yerine de oyuncu alacağız, toparlar mıyız toparlayamaz mıyız bilmiyorum ama sadece bizlik bir iş değil. Yönetimin, halkın takıma sahip çıkması gerekiyor. Gidiyoruz arkadaşlar. Görünen şu, gazımız kaçmış, Betpapel bu gazımız bitmesin bitmek üzere ve buraya bir gaz lazım. Arabanın benzini gazı olmazsa o araba gider mi? Gitmez. Şu an çok azaldı tekliyoruz. Hemen bir benzin istasyonu bulup arabamızı fullememiz gerekiyor” dedi.

MERSİN BŞB CEPHESİ
Oyuncularının maçın başından sonuna kadar galibiyeti istediğini aktaran Mersin BŞB Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, “Kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyuncularım bu maçı kazanmak için maçın başından sonuna kadar konsantre oldular. Ordu şu anda zor günler geçiriyor bunun farkındayız ama geçen hafta aldığı galibiyet altın değerinde. Ordu halkının bu takıma biraz daha sahip çıkması gerekiyor. Çok zor bir lig oynanıyor ve lig en ufak hatayı bile affetmez. İnşallah gerekli desteği sağlayarak giden oyuncuların yerine oyuncular alırlar. İşler ne bizim için ne de onlar için kolay değil” diye konuştu. 

DOĞAN ARZIK
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.